onsdag 30 november 2016

Saint Andrew's kors

Här om dagen skrev jag ett inlägg och delade en bild på en tjej med ögonbindel, fastbunden på en bänk.

Det här med BDSM, enklare smisk och bestraffning är något jag finner väldigt intressant. Jag har inte utforskat det speciellt mycket och i ärlighetens namn så tänder jag inte speciellt mycket på allt för extrema inslag.

Smisk ska inte vara smärtsamt och göra ont - utan lagomt är bäst.

Att bli bunden är spännande, men jag tycker det inte är direkt upphetsande med knutar som tar flera timmar att göra.

Sen är det många som verkar tända mer på situationen och leken. Varken beröring eller vanligt sex behövs.

Det är inte heller riktigt något för mig - utan jag ser mer att enklare inslag av BDSM, bestraffning, undergivenhet och så vidare, är en krydda för att göra vanligt sex spännande.

En av dom mest klassiska sakerna inom BDSM tror jag är korset. Saint Andrew's Cross är ofta format som ett X och det går att fästa både armar och benen. Så att den eller dom andra får fri tillgång till ens kropp.


Jag kan verkligen förstå spänningen med en sån lek. Att vara bunden, att vara undergiven. Sen tycker jag även att korset på sitt sätt kan ha en koppling till religion och kristendom. Då blir det genast ytterligare en ingrediens som gör det mer förbjudet. För sex och religion hör ju inte ihop.


2 kommentarer:

 1. Har provat på korset med min fru på en swingerklubb. Hon satt fast med förbundna ögon. Jag älskar tanken av att objektifiera och lämna ut kvinnan. En del andra av besökarna vågade sig fram och kände på henne. Hennes stora bröst var populära.

  Nu iväg till arbetet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det lät väldigt spännande med en sån upplevelse. Du får gärna skriva mer eller maila mig på finajosefin@hotmail.com och berätta mer.

   Radera