tisdag 29 november 2016

Sexnovell - Erbjudandet

Några av er kanske läste min berättelse om när jag fick erbjudande av en man att göra ett kvällsjobb för deras herrklubb.

Vet ni vad?

Jag fick alldelens nyss ett sms från honom igen.

Hej Josefin, vill du tjäna extra pengar? Jag har ett jobb åt dig.

Undrar vad han vill? Sista gången vi sågs var det ju inte precis den typen av jobb jag hade räknat med.

Telefonen plingar igen - ännu ett sms från honom.

Du behöver inte ligga med mig om du tänkte det, bra betalat. Jag lovar.

Jag svarade honom försiktigt och det slutade med att vi bestämde att vi skulle träffas två dagar senare hemma hos honom. Mer ville han inte berätta för mig.

Dagen var kommen och jag skulle vara där om på en timme och jag kände mig redo att åka. På mig hade jag vanliga kläder. Ett par ljusblåa jeans av den modellen som är lite slitna från butik. En vit blus i tunnt tyg och ovanpå det tänkte jag ta en mörk jacka, nästan som en kavaj.

Jag steg av bussen, det vara bara några 100 meters promenad och sedan stod jag utanför hans hus. Det var en stor villa med ett vitmålat staket runt. En liten grind och en gång som ledde mig fram till huset. Jag plingade på ringklockan.

Efter en kort stund, som kändes som evigheter. Så hörde jag hur låset i dörren vreds om och dörren öppnades.

Jag hade minnet av att mannen var äldre, men nu när han stod framför mig så kändes han minst 10 år yngre än vad jag kom ihåg han.

Hej Josefin! Välkommen... stig in.

Jag kom just hem. Jag var tungen att göra lite saker efter jobbet. Men nu är du också här! Jättekul!

Jag skulle säga att han var runt 50 år. Han hade på sig en ljusblå skjorta och slips. Det såg ut som att han just hade kommit hem från ett kontorsjobb. Han hade kortklippt mörkt hår med några grå partier.

Vi gick in i huset. Efter att jag tagit av mig skorna så pekade han mot ett rum och jag började gå i riktning mot rummet. Han följde efter mig.

Det var ett stort hus En trappa som ledde upp till en övervåning och en dörr som antagligen var en toalett eller till en trappa till en källare.

På väggarna hängde det tavlor. Porträtt på två små barn och ett familjefoto kunde jag se.

Rummet vi kom in i var ett stort kontor eller arbetsrum, fast samtidigt väldigt mysigt inrett. Stod ett gammalt skrivbord mot ena väggen. En soffa mot den andra väggen och det stod även två läsfotöljer i rummet. En stor bokhylla med böcker som nästa nådde från golv till tak.

Vad kul att du ville komma. Sätt dig.

Jag ska gå rakt på sak. Det är så att jag har en väl som behöver... en del hjälp. 

Det är en tjej som jag... tagit hand om. Hjälpt henne och så.

Fast jag kan inte hjälpa henne med allt, utan hon skulle behöva... ... hjälp av en tjej.

Jag förstod inte riktigt vad han pratade om, utan fick bara ur mig  ett okay? som svar.

Ja, alltså jag betalar dig bra. Alltså det är ju inte bara för att hon ska få utan... han skrattar försiktigt för sig själv... utan... utan jag vill ju själv se på.

Jag tittar frågande på honom utan att säga någon och han förstår att han varit otydlig.

Alltså Matilda har inte varit med en tjej tidigare. Jag betalar bra, bara jag jag får se på när ni gör det.

Jag känner hur jag blir alldelens röd i ansiktet och varm i kroppen. Tjejsex alltså? Han ska se på? Vem är Matilda? Många frågor for genom mitt huvud.

Vem är Matilda? stammande jag fram.

Det är en vän till mig. Vi träffas då och då. Hon är villig och gör som man säger... alltså hon är lagd åt det undergivna hållet... om du förstår?

Många frågor snurrar i mitt huvud, men det som avgör mitt svar är nog följande tre:

- Tjejsex, visst det kan jag göra.
- Bra betalt
- Den här mannen har ändå sett mig naken en gång tidigare. Så visst kan han få titta.

Så jag ger honom mitt svar.

Ja det kan jag göra. Men bara med henne och du som ser på.

Absolut svarar han.

Matilda är i rummet bredvid, ska vi ropa på henne?

Va? hinner jag utbrista.

Nu?

Jag har då ingen lust att vänta. Jag har väntat nog länge och hunnit förbereda allt.

Matilda! ropar han med högre ton.

Efter en kort stund så öppnas dörren. En smal tjej kommer in i rummet. Hon har mörkt, längre rakt hår. Ett par svarta jeans med låg midja och en kortare t-shirt. I springan mellan hennes t-shirt och jeansen syns kanten på trosorna och lite av hennes mage.Hon har en tatuering på ena armen och har ganska mörkt smink med kraftigt sotade ögon.

Hon tittade blygt på mig utan att säga något.

Sätt dig ner, sa mannen och pekade på soffan. Matilda gick förbi mig i riktning mot soffan och tittade blygt ner mot golvet utan att möta min blick.

Nu vill jag att du lyder Josefin, precis som du brukar göra när jag bestämmer. Är det förstått? 

Mannen tittade bestämt på Matilda där hon satt i soffan. Utan att vänta på något svar så vänder han sig till mig.

Jag vill att du gör det här minnesvärt för Matilda. Ta för dig och snälla du... var bestämd och hård med henne. Så att hon lär sig redan från början.

Jag började förstå vad mannen ville. Att jag skulle vara dominant med Matilda, bestämma över henne, medan han själv bara såg på.

Mycket riktigt, mannen hade redan slagit sig ner i en av fåtöljerna.

På nått sätt gick jag direkt in i rollen att vara den som bestämde. Jag steg fram till Matilda.

Vad vacker du är. Kan du inte ställa dig upp så jag får se närmare på dig?

Matilda Ställde sig upp. Hon tittade fortfarande ner i golvet.

Vill du vara snäll och visa mig mer av dig själv? Ta av dig toppen och visa mig.

Än en gång gjorde hon som hon blev tillsagd. På avstånd kunde jag se hur hon med ryggen mot mig sakta tog av sig sin topp. Jag kunde känna hur mannen satt bakom mig och iakttog oss båda.

Matilda vände sig om mot mig endast iklädd BH på överkroppen. Hon hade en piercing i navelnVi båda hoppade till när mannen utbrast: BHn också!

Hon knäppte upp och när hon blottade sina bröst tittade hon upp på mig för första gången. Hon var smal och hade inte mycket former på kroppen.

Hennes bröst var nästan platta, förutom två tydligt markerade bröstvårtor som stod ut.

Jag klev fram till henne och kände på hennes varma hud. Fingrarna på min hand spelade över hennes ena bröstvårta. Den var stor och tydlig, likt toppen på mitt lillfinger stack dom ut mer än 1 cm från hennes kropp.

Känna på mig, bad jag henne och hon var inte sen med att lyfta sina händer och lägga på min kropp.

Jag gjorde det lättare för henne genom att börja knäppa upp min blus och blotta BHn där under. När jag knäppte upp den bakom min rygg så kände jag hur hennes händer gled in under kuporna på BHn och formades över mina bröst.

Vad tycker du Matilda, hör jag mannen fråga.

Dom är större än mina, svarar hon försiktigt tillbaka.

På mitt initiativ så kysser vi varandra. Våra händer känner sig för och utforskar varandras kroppar. Jag börjar knäppa upp hennes byxor min ena hand letar sig in, innanför dom trånga jeansen.

Jag inser att jag är sugen på att se mer av henne och tar ett steg tillbaka samtidigt som jag visar åt henne att hon ska sitta ner i soffan.

Därefter hjälper jag henne med byxorna och trosorna åker av på samma gång. Hon har mörkt hår mellan benen, ganska mycket. Det är ansat, men mycket är lämnat kvar ovanför hennes blygdläppar.

Visa mig när du smeker dig själv, beordrar jag henne och hon för sin hand till sin fitta och börjar försiktigt göra cirklar över klitoris och läpparna.

Medan jag ser på tar jag av mig mina jeans och står endast iklädd trosorna och ser på när denna främmande tjej ligger i soffan och onanerar för mig.

Förlåt om jag avbryter, säger mannen.

Men jag har förberett lite leksaker åt er. Han pekar på en gammal resväska i läder som ligger på golvet.

Öppna tillsammans

Både jag och Matilda går fram till väskan och öppnar den. Jag känner hur mannen iakttar oss bakifrån. Jag i trosor och Matilda naken.

I väskan ligger flera sexleksaker. Dildos i olika storlekar, ögonbindel, handbojor, rep, buttplug och så vidare.

Jag tar en dildo och sträcker fram till Matilda.

Här, ta den här och onanera för mig igen.

Matilda är lydig och gör precis som jag säger. Hon sätter sig halvliggande i soffan, slår på vibratorn och för in den i sin fitta. Hon stönar och ser upp på mig.

Jag bestämmer mig för att hon ska få mer av mig. Så jag tar av mig trosorna och åter som falla till golvet, sen går jag fram till henne och ställer mig bredbent framför hennes ansikte och tvingar henne att slicka mig.

Att känna hennes varma andedräkt mot mina lår och sedan hur hennes tunga börjar smaka på min hala fitta, känns väldigt skönt.

Jag vänder mig om och sätter mig bekvämt över henne så att jag kan se ner på hur den vibrerande dildon glider djupt in i hennes fitta samtidigt som hon slickar mig.

Jag hade nästan glömt bort, men mannen sitter mitt emot oss i rummet och ser på.

Välj varsin leksak, uppmanar mannen oss.

Återigen tittar vi ner i resväskan. Jag plockar upp ögonbindeln. Det är ju något som i alla fall jag förknippar med dominans och undergivenhet.

Matilda tar upp buttpluggen och sträcker mot mig.

Nej... jag skakar på huvudet.

Jag gör inget analt

Till mig... säger hon försiktigt och tittar ner i golvet.

Återigen är vi i soffan. Jag tar på henne ögonbindeln och lyfter sedan upp buttpluggen hon gett mig. Den är svart och väger ganska tungt i min hand.

Hon rycker till och stönar när jag rör vid henne. Hon kan ju inte se vad jag gör när hon har ögonbindeln på sig.

Jag håller isär hennes läppar med mina händer och böjer mig fram för att ta chansen att smaka på henne. Jag slickar i mig av det våta och min tunga glider lätt.

Jag tar pluggen i ena handen och smörjer upp den med hennes fittsafter. Sedan lägger jag den mot hennes lilla stjärt. Hon lyfter snällt på benen och med små cirkulära rörelser och lite tryck så börjar pluggen hitta sin väg in i hennes trånga hål.

Sen är det liksom att den sugs in och allt utom toppen glider in i henne samtidigt som hon stönar högt.

Jag blir nyfiken på vad som mer finns i resväskan. Två saker som fångar mitt intresse. Något jag aldrig provat och som känns både lite konstigt och tabu.

Det ena är stor gelédildo med två toppar. Den är tung, men det blir den så klart när den är 40-45 cm lång.

Gör det skönt för mig med den här, ber jag Matilda och räcker fram leksaken. Hon letar sig fram och hittar min fitta där jag ligger i soffan och väntar på att hon ska använda leksaken på mig.

Hon tar leksaken först i munnen innan hon placerar toppen av den mot min fitta. Den är stor, men glider in relativt enkelt. Matilda är försiktig och det är så sexigt att se henne i ögonbindel föra in den stora dildon i min fitta.

Den är djupt i mig och jag kan inte låta bli att stöna. Det är så skönt att bli uppfylld och hela situationen gör det så annorlunda och förbjudet.Jag blundar och njuter av hennes behandling. Den är stor och fyller ut mig så härligt.

Jag vill också, hör jag Matilda säga.

Först tänkte jag att hon ska ta över den sköna leksaken, men istället lägger hon sig mitt emot mig och kommer närmare. Våra ben korsas och hon för in den andra änden av leksaken i mellan sina egna fittläppar.

Hon rör sig och det är som att hennes njutning, hennes stön och det hon känner fortplantar sig genom leksaken och gör att jag känner detsamma.

Jag tittar på henne och ser hur hon njuter. Hur dildon glider in i henne gång på gång. Jag blir även påmind av att hon har buttpluggen i stjärten. Dildon som är så stor och känns så trång. Tänk hur det ska känna för henne med båda hållen fyllda.

Jag inser just att mannen sitter och tittar på oss. Känslan av dildon, tanken av att ha en åskådare och vetskapen av att Matilda har en stor svart buttplug i stjärten - gör att det blir för mycket för mig.

Min orgasm sköljer över mig och jag stönar högt. Känner hur Matilda stannar upp med sina rörelser och istället lyssnar på vad som ska hända härnäst.

Jag vill ju inte göra henne besviken, utan kom på att det fanns ju en till spännande leksak i resväskan.

Jag tar ut leksaken som fortfarande är i mig. Den bottnar så jag blir nästan förvånad över hur mycket av den som var inne i mig.

Jag drar ur leksaken ur Matilda också. Buttpluggen är där jag lämnade den och hennes fitta lämnar en gapande öppning efter dildon. Hennes fitta glänser och är helt våt efter hennes safter (och kanske mina).

I resväskan hittar jag det jag söker. En strap-on som jag tar på mig likt ett par trosor och spänner runt midjan.

Den väldiga kuken känns tung där den hänger. Jag går tillbaka till Matilda som ligger i soffan och väntar.

Jag styr den väldiga kuken mot hennes gapande fitta. Aldrig tidigare har jag haft på mig en strap-on. Det känns annorlunda på nåt sätt, jag känner mig mäktig. Har kontroll.


Jag pressar in kuken i henne och hon stönar högt. Varje gång jag stöter in kuken i henne så stönar hon.

Allt högre och högre. Jag känner hur det plötsligt blir varmt mot min mage och tittar ner. Det rinner något ner över min mage och ner efter mina lår.

Hon stönar dovt och jag kan se hur det stänker från henne som en fontänorgasm.

Jag stannar upp och Matilda ligger och återhämtar sig efter en orgasm. Krampaktiga ryckningar skvallrar om att hon fått en minnesvärd orgasm.5 kommentarer:

 1. You are a teaser Josefin..vill läsa fortsättningen NU..det måste ha börjat att rycka i baguetten hos mannen som tittar på er sköna lek för du har gjort mig hård..gillade även de stämningsfulla bilderna..du gör det bra./M

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket. Hade egentligen inte tänkt mig nån fortsättning. Lite får jag väl lämna åt fantasin? Men absolut, visst gillade mannen att se på ;)

   Radera
 2. Nu blev det liv i gubben. Hade velat ha mer av Matilda. Det tycks vara en kåt och intressant tös.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag fantiserade henne som blyg, hemligt kåt och välidgt nyfiken på att prova allt minst en gång.

   Radera
 3. There is SHOCKING news in the sports betting industry.

  It has been said that any bettor must watch this,

  Watch this now or quit placing bets on sports...

  Sports Cash System - Sports Betting Robot

  SvaraRadera