onsdag 2 november 2016

Stora kukar

Har inte direkt något nytt att berätta om. Skickat iväg ett par härliga svarta stringtrosor den här veckan. Jag hoppas att han som köpt dom kommer att bli nöjd :)

Fått mail från en kille som tipsade om en annan kille som ska bo i Piteå. Det som utmärkte den här killen var att han var "välutrustad". Nämligen 23 cm lång men även väldigt kraftig runt om.

Han skickade nån liten bild också, men jag är osäker på om det är äkta. Liksom många tjejer förstorar upp brösten i photoshop så kan ju killar göra detsamma med kuken.

Fast han påstod även att han hade kontakt med en tjej som hade träffat honom på riktigt. Alltså haft sex med honom.

Jag vet inte riktigt. Det är lite blandade känslor Visst är jag fascinerade av stora kukar. Det är liksom läckert på nåt sätt. Upphetsande och man vill ju alltid ha "mer". Samtidigt så tror jag inte att jag hade klarat av speciellt mycket större än medelstorleken då jag har en ganska trång mus.

Jag har ju min uppblåsbara dildo. Den tycker jag är stor. Jag trycker 2-3 gånger för att blåsa upp den, då blir den väldigt stor. Något mer klarar jag inte av när jag provat.12 kommentarer:

 1. Håll dig till din kille, är mitt råd.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du tycker det. Jag trodde ju att du hade lust ;) :P

   Radera
  2. Jo då, men inte med en man med så stort organ, det passar nog bättre med en normalstor snopp till ditt underliv också :-)
   Du är välkommen om du har lust, bara ta flyget :-)

   Radera
  3. De finns nog flera här som ställer upp om du vill uppleva nytt. :) du behöver inte fråga mig 2 gånger. Gillar det jag läser och ser.

   Radera
 2. som en tjej som följer din blogg med stort intresse måste jag råda dig att testa på en kille med riktigt stor kuk, det var bästa jag har gjort i mitt liv, och nu tar jag alla chanser jag kan till detta. den här killen i piteå, vet du om han är svart, isf kanske jag snor honom från dig:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej han ska inte vara svart. Har du provat på någon mörk kille med större?

   Radera
  2. ja, har varit med flera st. älskar de stora svarta kukar. har även kört en dubbelmacka med två svarta kukar, det var dock nästan lite för mkt:)

   Radera
  3. Ojdå.. det låter faktiskt spännande (skäms lite)

   Radera
  4. Så läckert Sara :) vore härligt höra mer :)

   Radera
 3. Josefin gillar vita män så du kan få han.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har aldrig varit med nån mörk man, men visst har det hänt att jag fantiserat om det. Om jag vill göra verklighet av det, vet jag dock inte.

   Radera
  2. Det finns en granne till mig en svensk tjej som är ihop med en svart man.
   En väninna till min mor har en svart pojkvän.

   Radera