tisdag 20 december 2016

Drömmar om någon på arbetet

Killen berättade att han hade haft en dröm. Jag tyckte det lät spännande när han berättade, även om det var om en annan tjej. Jag menar han ju tillåtit mig att träffa en annan kille.

Hur som helst så berättade han hur han var lite dåsig, typ var sjuk.

Brukar vara så i drömmarna för mig när jag är kåt och drömmer.

Han kände som att han var kvar hemma eller i en stuga, samtidigt som alla andra var borta. Han var kvar för att han var sjuk. Lite som att dom var i fjällen på skidsemester och så orkade han inte följa med.

Sen så befann han sig i en bastu, lite som att stugan han var i hade egen bastu. Bekvämt liksom!

Naken i bastun, svettig och njöt av lugnet.

Tills han hörde något och stelnade till. Han hörde en välbekant röst - det var en av tjejerna som han har jobbat med. Hon hade visst inte heller åkt iväg med dom andra.

Dom hade pratat lite, hon utanför och han i bastun.

Efter att det hade varit lugnt en stund så hörde han henne igen, men den här gången lät det som att hon var på väg in i bastun.

Och mycket riktigt. Hon hade klivit in i bastun i handduk, men sedan när hon hade satt sig ner så hade hon inte dolt nånting. Utan istället liksom lagt sig ner och visar upp allt.

Hon var vältränad och hade ett par stora mjuka bröst som liksom flöt ut/la sig över hennes bröstkorg. Fittan var noga ansad och nästan lite magrutor.

Han säger att inget mer hände i drömmen och att det var lite märkligt. För den här tjejen ser inte riktigt ut som i drömmen. I alla fall så som han antar att hon skulle se ut naken.

Det är konstigt vad drömmar kan göra med oss. Men jag får väl låta han fantisera. Vara en duktig flicka. Om han är kåt så får jag kanske något riktigt hårt i julklapp och under mellandagarna ;)

2 kommentarer:

  1. Du borde uppmuntra honom att flirta lite med henne :) hon på jobbet, det skulle vara läckert om det hände nått :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jobbar inte tillsammans nu, utan var sedan tidigare.

      Radera