söndag 2 april 2017

Att bli slickad


Just det... det behövs en till för att det ska blir så där extra skönt. Älskar att känna en tunga sensuellt leta sig fram till min läppar. Nudda vid dom och reta mig lite.

Runt och i närheten av klitoris är så klart känsligast och skönast. I alla fall när jag kommit över det där läget då klitoris är för känsligt för beröring. Sen går det bra att slicka mig direkt på klitoris. Det uppskattas och är otroligt skönt.

Det är oftast då mina safter börjar flöda och fittan blir varm och hal.

Samtidigt som jag älskar mjuk och sensuell beröring av min fitta. Så älskar jag när inte kan hålla sig och försöker få i sig så mycket av mig som möjligt. Känna hur hans tunga borrar sig in mellan mina läppar och försöker slicka allt det goda från mig.

Är jag uppvärmt och ganska upphetsad är det även skönt när han suger på mina läppar och över klitoris. Ibland lite hårdare tag.

5 kommentarer:

 1. Härligt.
  Jag tror jag kommer upp och slickar dig snart tills du kommer snart :-)

  SvaraRadera
 2. Jag älskar att slicka fitta. Kan göra det hur länge som helst i princip.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Låter perfekt... skulle jag ha gillat.

   Radera
 3. Jag gillar också att slicka, ge oralsex åt det kvinnliga könet. Även smeka insidan av tjejens lår. Kom ihåg första gången jag smekte insidan av en tjejs lår det var både mysigt och härligt och de var jättemjuka :-) och hon tyckte det var jätteskönt ska tilläggas :-)

  SvaraRadera
 4. Att slicka fitta slår ut det mesta här i världen, helst om den är blöt.

  SvaraRadera