onsdag 19 april 2017

Pallen

Nu har jag haft skönt sex igen. Oftast har man väl sex i sängen. Så är det nog för de flesta av oss.

Men ibland är det spännande att prova på något annat. Upptäckte igår att vi har en pall. Tänk er typ en barstol ungefär. En högre pall.

Jag gick lära mig på det "sköna sättet" att den är väldigt användbar. Två nya positioner som gjorde underverk och gav mig en skön orgasm.

Det var inte helt bekvämt i början, men när killen väl gled in i mig så var det en helt annan sak. Dels satt jag med rumpan på pallen och benen åt sidorna runt killen. Han kunde då tränga in i mig och kom så nära inpå. Höll på andra sidan pallen så att jag inte skulle trilla av samtidigt som han knullade mig - hårt...

Väldigt skönt och det har säkert något att göra med vinkeln han trängde in i mig, samtidigt som han kom så nära och inpå.


Den andra ställningen innebar att jag satt med rumpan på pallen, men jag satt så långt bak på pallen jag kunde. Killen kunde då stå bakom mig och fick fritt inträde till min fitta. Det var bara att sitta som prinsessan på pallen och ta emot kuken som trängde in i mig. Väldigt skönt och porrig känsla. Lite utlämnande på nåt sätt.


6 kommentarer:

 1. Prinsessan satt på ärten och pillade sig i stjärten :-)
  Kom han I dig när kan var klar? :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Efter jag fått min orgasm så fortsatte vi och han sprutade upp över min rygg.

   Radera
  2. Okej.
   Nästa gång kanske det blir som tar dig på pallen och tillsammans kom vi i sköna orgasmer :-)

   Radera
  3. Nästa gång kanske det blir jag som tar dig ska det stå :-)

   Radera
 2. Hej, bor också i Luleå så undrar om du brukar köps dina sexleksaker på kärleksbutiken? :) PS din blogg och bilder har gett mig många sköna orgasmer ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej faktiskt inte. Köpt på nätet, men är ju lite spännande att gå in i en riktig butik.

   Radera