lördag 13 maj 2017

SwedishSin

Sponsrat inlägg

Jag har fått en ny annonsör i form av SwedishSin.se

Jag tog mig en titt i vad dom har att erbjuda och det är alltid lite pirrigt, upphetsande och förvånande. Det finns ju så mycket olika saker!

Själv har jag provat lite olika leksaker bland annat. Vilket jag även skrivit om här på bloggen. Min lilla favoritdildo kommer säkert att ge upp någon gång och då är det bra att vara förberedd och veta vad jag kan ersätta den med.

En vanlig enkel dildo. Svart med något lite mjukare material på utsidan. När jag fick min favoritdildo så tänkte jag först att den inte skulle vara nå skön då den var hård. Men det har visat sig att den helt klart gör jobbet :)

Den här svarta vibratorn skulle nog kunna vara en värdig ersättare.

Jag fann även den här intressant. Lite former och sött blå till färgen. En annan fördel är att den är vattentät så den går att använda i badkaret.

Nu har jag inget badkar, men om man bor på hotell och dom har badkar så kan jag tänkte mig att det blir en härlig och avslappnande upplevelse där bland bubblor och skum.


En överraskning fick jag när jag såg den här produkten. Jag vet att vi pratat nån gång om något liknande tidigare. Ni vet den här bollen man kunde sitta på som liten med två handtag så man kunde studsa runt på den.

Jag har provat att ställa min dildo som har sugpropp på en pall. Vilket gjort att jag kunnat rida den, men det här ger helt andra förutsättningar. Själva dildon såg väldigt stor ut, men kanske det är bollen som är mindre.

2 kommentarer:

  1. Köp den lila kan du studsa runt naken på den i din bostad som en liten hare eller kanin :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Då hade du allt velat tjuvtitta gissar jag? Jag tänkte att det blir en mer som att rida på riktigt och det går att variera och prova på olika vinklar under ridturen.

      Radera