lördag 24 juni 2017

Fy skäms Josefin! Inte titta på porr


Ensammen hemma och jag har tittat på porr på internet. Fy skäms!

Mina fingrar har plaskat runt i fittan och jag har kommit två gånger. Är fortfarande kåt och har några fantasier kvar i huvudet som jag kan sammanfatta så här:

Har du en sån här säng så får du gärna spänna fast mig. Tjej som kille spelar ingen roll. Ögonbindel vill jag ha. Och JA... min fitta är redo och våt.

Har du inte en sån säng så får du gärna vara en tjej. Du har stora saftiga läppar och är våt om fittan - vill att jag slickar dig. Slickar din fitta och klitoris. Suger in dina läppar i min mun och smakar dig. Jag hör hur du stönar och njutar. Jag vill ge dig mer och fortsätter slicka dig.

Om du inte råkar vara en tjej så fastnade jag vid några bilder av en svart kille och en liten ljus tjej. Det var väldigt vackert och sensuellt fotat. Killen och kuken såg så väldigt härlig ut. Tyvärr så höll dom mest om varandra, jag hade velat se lite "mer" (om ni förstår vad jag menar).
2 kommentarer:

  1. Du verkar så sexig och het....skulle gärna ställa upp på tjejsex med dig��har själv bara haft en gång...så Nice....vill slicka dig...känna hur du blir våtare och våtare ��vill du ha leksaker med??

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det låter härligt. Leksaker är skönt, men kan man inte få den riktiga varan också och ha med en kille? ;)

      Radera