söndag 30 juli 2017

Sexnovell - Hyra rum

Tidigare hade jag fått veta att jag kommit in på den utbildning jag sökte. När terminen närmade sig var det även dags att flytta från den lilla stad jag växt upp i. Flytta från hemmets trygga vrå och klara sig på egen hand i en större stad.

Det hade visat sig att det inte var speciellt enkelt att hitta boende, men jag hade haft tur.

Via en annons hade jag kommit i kontakt med en man som hyrde ut rum till studenter. Han ägde en mindre villa inte alls speciellt långt ifrån skolan. Två stycken rum hyrde han ut med egen ingång, badrum och det kändes helt perfekt.

Mitt lilla flyttlass bestod inte av speciellt mycket, utan jag hade bara tagit med mig det mest nödvändiga då rummet redan var möblerat. Kläder, skor och en necessär.

Det andra rummet han hyrde ut var tomt för tillfället. Jag hade fått veta att det var en annan tjej som hyrde där. Hon hade börjat på höstterminen och redan hunnit vara där en termin före mig.

Det ska bli roligt att träffa henne. Är ju alltid en fördel att ha grannar man trivs med. Hon kanske också kan hjälpa mig med nya saker - hur man tar sig till skolan enklast, hur saker fungerar och så vidare.

Jag hade pakat upp mina saker, fått ordning i mitt rum och sovit min första natt där. På väg till toaletten så mötte jag Sofia.

Vi presenterade oss för varandra och jag berättade att jag var den nya tjejen som skulle bo där.

Kändes lite fåningt att jag kom där helt nyvaken med risigt hår och sovkläder.

Samtidigt kändes Sofia väldigt enkel. Jag hade skapat mig en bild av hur hon såg ut, men det stämde inte alls. Hon var blond och kort. Hon var inte rund, men hon hade mycket former, med fyllig rumpa och byst.

Det var efter några dagar. Jag och Sofia hade pratat en hel del. I skolan var det än så länge bara uppstart så själva pluggandet hade inte startat.

Jag hörde att Sofia fick besök och efter ett tag övergick de svaga rösterna jag kunde höra till något helt annat.

Läten, stönande?

Jag lyssnade mer noga och försökte urskilja vad det var för något. Jag kunde höra ett ljud som upprepades i jämn takt. En säng som knarrade.

Då förstod jag att hon hade sex. Hade ni sett mig så var jag nog röd som en brandbil i ansiktet. Jag blir lätt det när jag blir generad.

Just att höra någon ha sex, gjorde mig generad. Jag fortsatte att lyssna och det jag kunde höra, det kunde inte missuppfattas för något annat än ljudet från någon som har sex.

Sofia gav ifrån sig små läten samtidigt som sängen fortsatte att knarra i högre takt.

Efteråt försökte jag tjuvtitta vem det var hon haft besök av. Men jag kunde inte se någon lämna huset. Satte mig i sängen så jag hade utsikt över vår ingång och ut på tomten, men jag måste ha missat honom.

Jag skämdes efteråt då jag hade tjuvlyssnat på det som hade hänt. Det hade jag ju egentligen inte med att göra. Samtidigt kände jag att det var spännande att höra någon ha sex på andra sidan väggen.

Första veckorna gick snabbt. Det var mycket nya intrygg, jag träffade många nya människor och några kvällar hade jag och Sofia suttit och pratat om allt möjligt sent in mot natten.En morgon knackade det på min dörr. Det var mannen som jag hyrde rummet av.

Det var en man  i 40-års åldern som bodde ensammen i huset. Ja, förutom oss tjejer då.

Han ville komma förbi och se hur jag hade det. Om det var några frågor och så.

Han såg mig i ögonen när vi pratade, men hans blick vandrade ner över min kropp då och då. Som att han granskade mig från topp till tå. Jag kände mig lite uttittad, men jag kunde ju inte heller säga åt han att inte titta.

- Just det, nästa vecka ska ju hyran betalas. Så det är bra om du har pengarna redo då.

- Fast... det finns ju ett alternativ. Om du vill hålla nere hyreskostnaderna så...

- Det går ju att betala på annat sätt också.

Jag tittade frågande på honom. Det lät ju bra, billigare hyra liksom. Hur menade han?

- Alltså... du skulle kunna betala i natura. Så får du pengar över till annat.

Plötsligt förstod jag vad han menade. Jag måste ha blivit illröd i ansiktet eller något. För han såg min reaktion.

- Ja alltså det var bara ett förslag. Annars gör vi som vi som vi bestämt tidigare med hyran.

Den dagen funderade jag mycket på vad han hade sagt åt mig och föreslagit. Att jag skulle ligga med honom eller suga av honom för att få billigare hyra. Vilket snusk liksom.

Ju mer jag tänkte på vad han sagt, ju mer började jag vänja mig vid tanken

Hur hade det varit att ha sex med någon som nog är dubbelt så gammal som mig?
Undrar hur hans kuk ser ut?
Undrar en erfaren man hade kunnat göra det skönt för mig?

Mina föräldrar hade ju lovat att hjälpa mig med hyran. Så pengar hade jag ju, men det är ju inte helt fel att ha pengar över. Det kan man ju göra annat med liksom.

När en vecka hade gått hade jag tänkt allt mer på förslaget. Det hade väckt en spänning inom mig och ena kvällen hade jag till och med onanerat i min säng och fantiserat om hur det skulle vara.

Tankarna hade utvecklats och jag hade helt ändrat inställning och var nu mer öppen för förslaget än jag nånsting trodde jag skulle vara.

Dagen kom och det knackade på dörren. Han ville lämna över en hyresavi till mig. Då passade jag på att fråga honom.

- Det här erbjudandet du nämnde, hur skulle det påverka hyran?

Jag såg hur han sken upp och log mot mig. Han klev in hos mig och stängde dörren efter sig.

- Så du har tänkt på mitt förslag? Priset, det beror helt på. Beror på vad du ställer upp på och framför allt hur duktig du är. 

- Vi skulle kunna göra ett test där jag drar bort 1000kr och så kan vi prata mer om det senare. Låter det bra?

Jag blev lite ställd av hans svar. Blev även delvis förvånad över vad jag just frågade honom. Helt plötsligt blev det liksom verklighet.

Samtidigt hade jag tänkte en hel del på det här tillfället och även om det inte var exakt som jag fantiserat så kunde jag höra mig själv svara "ja" på hans fråga.

Han klev närmare mig och la händerna på mina axlar, samtidigt som hans blick studerade mig från topp till tå.

- Jag vill se dig med mindre kläder på. Kan du inte klä av dig till underkläder är du gullig.

Utan att egentligen tveka. Det var som att min kropp handlade automatiskt. Jag tog ett steg bakåt och började klä av mig framför honom.

Endast iklädd strumpor, ett par enkla vita trosor och en urtvättad BH stod jag nu framför honom. Ville delvis dölja min nakna hud, men ville samtidigt att han skulle titta på mig. Det kändes upphetsande och pirrigt att stå där framför honom.

Han klev närmare mig och hans händer rörde ömt vid mig. Försiktigt utforskade hans händer min kropp.

Han liksom höll om mig och händerna gled ner över min rumpa. Formades över mina skinkor och han tog ett hårdare grepp och kramade dom. Jag kände hur skinkorna särades och med dom särades även mina blygdläppar och stjärthål.

Hans fingrar letade sig in längs skinkorna och in under trosorna. Plötsligt var hans fingertoppar väldigt nära min privara regioner och den känslan gjorde att kåtheten liksom sköljde genom mig.

- Där är våt om trosorna. Hörde jag han säga

Jag blev generad, men tillika så blev jag mer upphetsad. Jag ville att han skulle röra vid mig, men istället lät han händerna vandra upp längs min midja. Han öppnade min BH och lät den falla till golvet så att mina bröst blottades.

Brösten försvann under hans händer då han kände på mig

- Visa mig hur du onanerar. Sa han och pekade mot sängen.

Jag löd honom och gick till min säng. Drog ner trosorna och la mig på rygg med särade ben så att han kunde se vad jag gjorde. Jag började smeka mig själv och upptäckte hur min fitta var alldelens hal av sekret från min fitta.

Jag smekte mig själv försiktigt över fittläpparna och klitoris. Lät även ett finger lätt tränga in i öppningen. Samtidigt som han stod och observerade minsta rörelse jag gjorde.Han steg närmare och fattade ett fast grepp kring mina fotleder och särade min ben än mer. Samtidigt som han ställde sig på knä i sängen och han närmade sig min fitta.

Först kyssar längs insidan av låren, men snart kände jag hans värme mot min våta fitta.

Han slickade av mina safter och jag kom på mig själv med att stöna ljudligt av hans behandling.

Känna hur hans tunga masserade över klitoris eller när tungan försökte tränga in djupt i min fitta.

Hans händer greppade än en gång över mina fotleder och särade mina ben. Samtidigt om hans tunga utforskade mig än mer.

Jag blev först generad, men det övergick snabbt till en nyfikenhet - då jag kände hur hans tunga slickade allt längre ner. På mina skinkor och sen kunde jag känna hur hans tunga hittade in där mellan och rörde vid mitt sjärthål.

Han steg upp från sängen och började öppna sina byxor.

- Jag vill att du suger mig nu. Sa han samtidigt som han var på väg att ta fram sin kuk åt mig.

Jag satte mig upp och tittade på med spänning. När han klätt av mig så kunde jag konstatera att han var ganska vältränad. Hans kuk var helrakad och i övrigt var det egentligen inga överraskningar.

Jag sträckte ut handen och kände vid hans kuk. Den var inte stenhård men alldelens varm i min hand.

Jag böjde mig fram och kysste först toppen, innan jag började slicka för att slutligen gapa och låta mina läppar omsluta hans kuk.

Vid det här laget hade den hunnit bli mycket hårdare och jag sög honom och lät läpparna glida upp och ner över hans kuk. Jag tittade försiktigt upp och han såg ut att njuta.

- Ta kuken djupare i munnen. Bad han mig.

Jag gapade stort och lät kuken glida in i min mun. Lite mer än halva klarade jag innan det tog stopp. Han pressade på lite men det blev bara svårt för mig att andas.

- Jag tror det är dags att jag provar hur din fitta är. 

Han hjälpte mig upp från golvet och ställde mig på alla fyra på sängkanten. Själv stälde han sig bakom mig och han smekte min fitta med sin hand och därefter kände jag hur hans kuk rörde mot mina blygdläppar.

Han gled in med kuken i mig och det kändes skönt.

- Det gick ju bra. Vi ska se om din fitta klarar av att ta mer av kuken.

Han fortsatte att röra sig. För varje gång han drog ut kuken och pressade in den på nytt så gled han lite djupare in i mig. Tills det att han var som djupast i mig.

Det var skönt och trångt. Men då jag redan var så våt tror jag att jag hade klarat av hela kuken på en gång.

Efter en stund drog han sig ur mig och la sig istället i sängen framför mig. Jag började suga hans kuk som var hal av mina fittsafter.

Kände mig så utlämnad att så på alla fyra med min nyknullade fitta helt blottad och suga hans kuk samtidigt.

Han greppade tag i mig och styrde mig närmare honom. Han ville att jag skulle rida han.

Med benen på var sida om honom satt jag gränsle ovanför hans kuk. Jag hjälpte till med handen och styrde hans kuk rätt, innan jag gled ner på den.

Den hårde kuken kändes bra och jag red han en bra stund. Såg hur han njöt och samtidigt njöt jag av kuken som fyllde min fitta.

Han placerade sina händer på mina höfter och hjälpte styrde min rörelse och hur snabbt jag red honom. Med djupa dunsar sänkte jag ner min kropp över hans kuk och kände hur den gled djupt in i min fitta varje gång.Nu tog han initiativ och visade att jag skulle lägga mig på rygg. Han särade mina ben och ställde sig själv på knä där mellan och styrde kuken mot min fitta som glänste av all fittsaft.

När kuken väl var inne i mig la han sig över mig och jag kunde känna hans tyngd över min kropp. Det var inte mycket jag kunde göra än att ligga och ta emot när han knullade mig i missionären.

Han höll om mig hårt och medan han knullade mig så kände han på mina bröst, över min rygg och över rumpan.

Hans hand stannade på rumpan och han liksom lyfte upp mina ben lite så att han kunde greppa min ena skinka lättare.

Jag var helt i hans makt när jag kände hur hans hand på min skinka flyttade sig och jag kunde känna hur ett finger placerades mot mitt stjärthål.

Hur fingret masserade i circlar samtidigt som han fortsatte att knulla mig.

Jag antar att fittsaft hade runnit ner och gjort stjärthålet halt, för utan egentlig förvarning kunde jag känna hur fingret plötsligt hade trängt in i mig och hur han nu masserade mig analt samtidigt som han gång på gång trängde in i min fitta.Hans fingrar flyttade sig och jag kände att trycket mot min stjärt ökade. Jag tror han märkte att jag försökte sligra mig.

- Det går bra. Två fingrar tror jag du klarar utan problem.

Jag blev lite rädd, men var fast under honom. Jag kände hur fingrarna masserade min stjärt, tills det att jag slappnade av lite och jag kände hur fingrarna gled in i mig.

Det kändes trång, både i stjärten och i fittan, av hans behandling. Han stötte in kuken hårt i mig och pullade min stjärt samtidigt med två fingrar.

Jag kände hur pulsen ökade och kroppen liksom började domna. Orgasmen var på väg och jag kunde inte låta bli att bli så otroligt kåt av det sätt han knullade mig.

Högt stönade jag gång på gång när kroppen krampade och jag fick en lång orgasm.

När jag lugnat ner mig så var han fortfarande inne i min fitta med sin kuk, men han knullade mig mer långsamt.

- Det där gillade du. Sa han och tittade ner på mig samtidigt som han log mot mig.

Han fortsatte att knulla mig i missionären och jag kunde se hur han njöt.

- När jag kommer. Då går du ner på knä och suger mig. Okay? Frågade han samtidigt som han stönade lätt. Jag nickade som svar på att jag förstått instruktionerna.

Mycket riktigt njöt han och det dröjde inte länge innan han drog ut kuken ur min fitta. Jag ställde mig på knä nedanför sängen och han var inte sen med att placera den hårda kuken mot min mun.

Kuken var kladdig och hal. Var nästan ett skumm på den av min fittsafter. Men det dröjde inte länge innan jag fick göra mig bekant med en annan smak.

Hans kuk pulserade inne i min mun och flera gånger kände jag hur det sprutade rikligt med sperma rakt in i min mun.

Jag tittade upp mot honom och när jag fick ögonkontakt med han så svalde jag det jag fått i munnen.

- Du skötte dig bra. Vi ska göra ett avdrag på hyran. Sa han efter att vi båda hade fått andas ut.

- Jag tror vi kan komma överens om att göra fler avdrag i framtiden. Jag har några idéer och så är det några saker jag tror vi behöver träna lite på.

Det lät ju bra, men jag tittade samtidigt lite frågande på honom.

- Ja, alltså... du behöver träna på att ta kuken djupare i munnen. Sen har jag lite andra saker jag vill prova med dig. Nu när jag har fått en chans att känna på dig.

- Ska vi säga så? Så kan jag höra av mig senare. Din fitta var väldigt skön så den vill jag ha mer av.

Jag nickade försiktigt fram ett blygt svar.8 kommentarer:

 1. Bra novell. Skulle du kunna tänka dig att betala för något i natura?

  https://naknaaventyrarna.wordpress.com

  SvaraRadera
  Svar
  1. I så fall skulle det nog vara av någon jag känner, mer som en lek/ett rollspel.

   Radera
 2. Väldigt sexig historia jag sprutade flera gånger. Tänk om man fick vara med om något lilande. //Gubb kuken.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Låter bra. Det sexnovellerna är till för. Att göra en kåt och sätta igång fantasierna.

   Radera
  2. Hoppas på en uppföljning, mycket bra!

   Radera
 3. Nästa kväll när jag lagt mig så hörde jag åter igen att Sofia hade sex med någon..hörde henne gny och stöna..hörde sängen knarra och sen när han tog henne hårdare så dunkade sängen rytmiskt mot min vägg..önskade så att jag kunde se dem..var nu så kåt att jag var tvungen att ta på mig själv..fittsaften bara flödade ur mig..hela fittan skrek efter en stor hård kuk..snart hörde jag Sofia skrika ut sin orgasm och mannen tömde sig brölande som en brunstig tjur i henne.
  Snart hörde jag ett försiktigt knackande på min dörr..där stod Sofia i ett nästan genomskinligt nattlinne..såg hennes stora bröst med fortfarande hårda bröstvårtor genom det tunna tyget..hon sa att hon sett det lysa från mitt fönster och frågade om jag kände mig ensammen...hon gav mig en kram och plötsligt möttes mina läppar hennes mjuka läppar..det blev en intensiv kyss och mina händer letade sig automatiskt mot hennes bröst...hon sa till mig att ta av hennes nattlinne och höll upp de tunga brösten med sina händer..beordrade mig att suga och smeka dem..snart tryckte hon ner mitt huvud mot sitt blonda sköte..slicka mig nu sa hon..helt klart var hon den som bestämde..styrde min tunga så som hon ville..plötsligt hörde jag en man bakom mig..det var hyresvärden som kommit ut ur hennes rum..hans kuk stod som ett spett rakt upp..Sofia la sig ner på min säng med sitt huvud böjt över kanten..vinkade fram mannen och som sakta förde in sin kuk i hennes kuksugarmun..vinkeln var nu perfekt så hon kunde ta honom djupt ner i halsen..hon tog den hårda ännu in..vinkade fram mig att börja slicka henne igen..åh gud vad jag nu var galet kåt..snart sa mannen att det var min tur så jag bytte plats med Sofia...nu ska vi träna upp den nya hyresgästen sa mannen..hon ska bli Luleås kuksugarmästarinna..som kan ta kukarna långt ner i halsen,precis som Sofia lärt sig av mig..snart kände jag hans ollon trycka mot min gom..slappnade av och den gled ända in..in och ut..samtidigt slickade Sofias sköna tunga min klitoris...hur fortsätter det här Josefin ?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så du tog dig friheten att skriva en fortsättning? Vet inte hur det ska fortsätta, bara fantasin sätter gränser ;)

   Radera
 4. BlueHost is definitely one of the best hosting provider for any hosting plans you might need.

  SvaraRadera