lördag 29 juli 2017

Ta betalt i natura

Jag har börjat skriva på en ny sexnovell. Jag fick inspiration när det var en här på bloggen som skrev en kommentar om att han tänkte hyra ut rum till studenter nu när skolan börjar på nytt efter sommaren.

Han skrev om sina fantasier om att kunna ta betalt i natura för boendet.

Så jag har suttit och skrivit på en sexnovell på samma ämne. Handlar om en tjej som ska flytta och byta stad, då hon börjar plugga. Hon hyr ett rum nära till skolan, ovetande om vad som komma skall.


4 kommentarer:

 1. Väntar med spänning. Känns som att den kan bli lång och det är ju trevligt. Kommer den att finnas hör på din blogg? Kommer du blanda in dina egna sexerfarenheter i den eller hur tänker du?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den kommer nog ut imorgon. Är ganska klar, men ska läsa igenom en extra gång före jag lägger ut den. Egna erfarenheter vet jag inte, men blir nån form av egna sexfantasier.

   Radera
 2. Nice att du fick en idè om en sex novell. Av det jag skrev om att skaffa ett hus med villiga studentskor. Jag funderar på att sätta ut en annons i i bodycontact eller liknande sida för att locka till mig två pumor som kan tänka sig att bli påsatta istället för att betala hyran. Om de får förutsättningar innan de flyttar in så kan de välja själva hur länge de vill stanna. // Gubb kuken.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var lite så jag tänkte när jag skrev novellen. Fast för att skapa lite mer spänning så var tjejerna inte lika medvetna om den extra "möjligheten".

   Radera