onsdag 9 augusti 2017

Bunden och undergiven

Bunden och undergiven - nån mer som gillar sånna inslag i sängkammaren?

Det behöver ju så klart inte ske just i sovrummet, utan andra platser kan förstärka upplevelsen. Jag är ganska feg så jag har inte provat så mycket egentligen, men tanken tänder mig.


Bilden ovan är från en liten fotostund då det blev några bilder. Naken och utlämnad för er att titta på. Gissar att några av er gärna hade varit med och då helst gjort lite mer än bara tittat.

Har du varit med om något liknande får du gärna berätta om dina erfarenheter genom att skriva till mig. Skulle gärna höra från par och tjejer och deras riktiga erfarenheter :) Är alltid spännande läsning ;)

6 kommentarer:

 1. Hej.min fru har pratat lite om att hon hade velat bli bunden ngn gång men inte riktigt vågar testa detta så vi kom fram till att om hon band min först så fick hon testa på åt andra hållet och se. Och vilken upplevelse från min sida. Var helt underbart att bara då ligga och ta emot och njuta av henne. Fick vid detta tillfälle 2st orgasmer vilket jag aldrig fått tidigare. Första orgasmen fick jag efter att blivit avsugen och en vild ritt. Kände mig nöjd men frun ville reta mig och fick den att stå igen efter en skön behandling av händer och mun så andra orgasmen kom tillslut och vid den tryckte hon in sitt finger lite i analen och jag sprutade nog mer nu än vid första orgasmen men framförallt var den andra starkare.
  Så idag är det även omvänt och vi älskar det verkligen.
  Anders

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vilken berättelse. Visst kan det vara omvänt, jag kan se spänningen i det också. Det är något speciellt att inta dessa roller och sen som du säger - underbart att bara kunna ligga och ta emot och njuta.

   Radera
 2. Vacker bild!
  Hur är detta fotograferat då?
  Är bakgrunden gjord i Photoshop?
  Du är en ljuvlig ung kvinna.
  Har inte prövat så mycket av detta S/M hoppas jag får pröva lite ingen jag dör.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lagt på smuts på bilden. Därför bakgrunden ser annorlunda ut.

   Radera
  2. Okej.
   Hur gör man det då?
   Hur ligger på golvet i ert hem och är fotograferad då?
   Fin bild.

   Radera
 3. Har du någon berättelse el upplevelse av det som du kan dela med dig av att bli bunden? Har du bundit din man?
  Anders

  SvaraRadera