onsdag 2 augusti 2017

Kinks och fetischer

Jag får ganska ofta mail och kommer i kontakt med personer via bloggen. Ganska tydligt är att alla tycks vara kåta och sexuellt nyfikna, men det som gör det lite extra spännande är att många har olika dragningar, fetischer - gillar olika helt enkelt.

Dominans, fötter, bröst, ung/gammal, analsex, sperma och så vidare.

Jag tycker det är spännande och fascinerande att höra om olika fantasier. Vissa faller mig inte helt i smaken, men jag vet ju själv att jag tänder på sånt som andra inte finner lika spännande.

Jag har väl typ tre kinks.

Dels att jag kan vara undergiven. Inte extremt, utan lagomt mycket. Lite av ett rollspel där jag är undergiven, med lättare tvång och smisk.

Jag har en förkärlek för gulligare, nästan flickigare trosor och underkläder. Tycker det är sött och det blir lite utlämnat att ha dom på sig. Gärna tryck eller mönster. Rosa är också sött.

En mer kinky sak är när jag kissar. Jag har gjort det flera gånger framför kameran. Dels kan det ge en viss känsla av att vara kåt och kissnödig på samma gång.

Det är privat och just att jag fotat flera gånger när jag kissat och att män sett bilderna skapar ett visst pirr inom mig.

Just det här att någon ser mina bilder gillar jag. Gissar att det har lite med undergiven att göra. Att det blir lite utlämnande. Det skapar också en spänning. En nyfikenhet av vad som ska hända härnäst. Om jag delar med mig av en bild - ska jag få nå kommentarer tillbaka...8 kommentarer:

 1. Många kinks betraktas inom psykiatrin som en psykisk störning fick jag fram när jag googlade på det.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Då är vi alla lite störda. Och i och med din kommentar vågar ingen berätta om sina fantasier ...

   Radera
 2. Jodå, jag bara skrev vad som stod där.
  Det kommer kommentarer ändå, var inte orolig Josefin.
  Det är härlig med lite störda människor också bara de inte begår vålds eller sexualbrott.

  SvaraRadera
 3. Apropå på det finns en ny duscholja som heter "golden shower" från BlondinbEllas firma LCC, kan du duscha med Josefin om du vill vara kinky :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Någon sådan produkt hittar jag inte. Däremot en väldigt fin dusch med guldfärgad mosaik. Där hade det varit läckert att göra en fotoserie.

   Radera
 4. Kan duscholjan Golden Shower vara något för fina josefin?

  SvaraRadera
 5. Från Löwengrip Color&Care :-) Hela Sveriges Blondinbellas märke.

  SvaraRadera
 6. Mina kinks är att få en tjej att kissa ner sig. Binda fast en tjej och kittla henne när hon är kissnödig. Det är riktigt häftigt

  SvaraRadera