fredag 4 augusti 2017

Muspruttar

En sak som kan vara riktigt pinsam är muspruttar. Luft har på nåt sätt kommit in i slidan och helt utan förvarning så pressas luften ut och avger sig en högt pruttande ljud.

Detta kan inträffa lite när som helst. Jag kommer ihåg ett tillfälle i högstadiet. Vi skulle göra ett grupparbete och var 2 tjejer och 3 killar. Var i ett eget klassrum och svammlade. Skrev på tavlan och skrattade. Jag böjde mig efter suddet som hade trillat ner på golvet och då kom en musprutt.

Dom andra hörde ju. Så där stod jag, röd i ansiktet kunde inte göra så mycket annat än att ursäkta mig. Dom antog väl att jag hade pruttat, men var liksom dubbelt pinsamt när jag insåg att det var en musprutt. Tänk om killarna hade vetat var det ljudet kom ifrån?

Då kommer jag ihåg att jag kände mig väldigt utlämnad. Nästan som att dom hade sett mig naken.

Sen är ju muspruttar inte allt för ovanligt vid sex. Om jag står på alla fyra eller när jag ligger på rygg med benen högt upp mot killen och jag har sex. När killen knullar mig och kuken glider in i mig gång på gång så pressas det väl in luft, eller så "sväljer" fittan luft.

Då är det väldigt vanligt att det kan komma pruttljud.

Det är väl något som kan vara pinsamt, men jag har egentligen aldrig haft något problem med det. Möjligen första gången det hände, men killar har alltid varit förstående. Så det gör inget.

Men det kan vara en sån grej som är delvis pinsam, men på samma gång upphetsande. Blir lite förnedrande på nåt sätt. Min kropp gör något pinsamt och jag blottar det för killen. Ger en utlämnande och undergiven känsla.

3 kommentarer:

 1. Muspruttar och rumpfisar helt naturligt.
  När jag var barn fAnns det godis från bon bon som hette öronvax.
  :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det naturligt, men det är ju en sån där pinsam grej vi råkar göra ibland.

   Radera
 2. New Diet Taps into Innovative Concept to Help Dieters Lose 12-23 Pounds within Just 21 Days!

  SvaraRadera