onsdag 23 augusti 2017

Sexgunga

En möbel som hade varit rätt cool att ha är en sexgunga. Kanske inget man visar kompisarna och föräldrarna, men hade varit roligt att testa en. Jag tittade nyfiket runt på internet och hittade några olika varianter.


Helt i svart. Kanske läder? Ja det är ju ganska klassiska detaljer för en gunga av den här typen. Känns som att en sexgunga lite hör ihop med BDSM och dominans. Fast egentligen behöver det ju inte vara det.


En helt vanlig gunga skulle kanske fungera? Viktigt att den är i lagom höjd. Skulle den vara utomhus skulle det vara en extra liten krydda. Däremot kanske det är svårare att variera med en sån här gunga. Då det är liten sittyta (liggyta).


Ännu en klassisk sexgunga. Känns porrigt att ha benen fastsatta.


Inte så tokigt att ha stöd för rumpan och övre delen av ryggen. Luta sig tillbaka och njuta av den som vill ta hand om mig.


En sån här stol kanske hade kunnat vara något. Bara luta sig tillbaka och hålla isär benen. Någon som vill hjälpa mig med resten?


Ett fint och mysigt rum med en enkel gunga. Kanske skulle fungera fint att gunga lite. Hålla fast sig i repen och sen kan killen ge mig lite stöd för benen medan jag "gungar". Vill man prova en annan position kan man ju byta till sängen, eller varför inte i fönsteröppningen?


Ännu en klassisk gunga, svart med läder. Lite kedjor. Även häftigt att kunna bli fastspänd - både för fötterna och armarna.
3 kommentarer:

 1. Den sista bilden - den gungan har vi haft sex i :D
  PIH eller hur?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det verkar vara så. Tog några bilder från nätet.

   Radera
 2. Gungan där det är människor på bild är mysigast tycker jag.

  SvaraRadera