måndag 30 oktober 2017

Färre sexbloggar

Läste på en annan blogg nyss om att sexbloggarna blir färre och dör ut.

Jag började tänka och visst stämmer det till viss del. Det är inte så att dom försvinner helt, men det känns som att det var fler sexbloggar och amatörporr på nätet tidigare.

Dom nämner i sitt inlägg om att för 10 år sedan så var det "en jättestor familj med sexbloggare på dåvarande Aftonbladets blogg". Jag vet faktiskt inte om det stämmer, men jag upplever själv det är svårare att få kontakt, färre som skriver och kommenterar.

Dom skriver vidare "det blev diskussioner om sex, tips spreds, roliga saker skrevs, det skrattades i kommentarsfälten, det anordnades träffar, folk blev vänner, och en del blev partners.

Vilket låter väldigt trevligt och spännande.

Ni kan läsa hela inlägget hos Hasse och Anna.


Är det så att Snapchat och Kik tagit över allt mer? Själv tycker jag det är ett bra sätt att nå ut med mina snuskiga påhitt genom bloggen.  Tycker det har sin tjusning istället för att skicka till specifikt utvalda personer.

Blir att min exhibionistisk sida får komma fram. Spännande varje gång att se vad reaktionerna blir när jag lägger upp en ny bild exempelvis. Speciellt då den inte bara är ämnad för 1-2 personer utan att "alla" kan se den.

4 kommentarer:

 1. Okej.
  Det finns en radiopodd som heter 'Alla våra ligg" också med Amanda Collden och Anna Dahlbäck, där de pratar sex och deras pojkvänner är med ibland också.
  Först var de anonyma och sedan kom de ut med riktiga namn.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Poddar kanske också är en ersättare, men där med att vara anonym är ju svårare om det är en podd eller nån form av video inblandat. Ännu en anledning till varför jag gillar min blogg.

   Radera
 2. Tror inte folk vågar ses på samma sätt heller

  SvaraRadera
  Svar
  1. Menar du att träffas på riktigt? Att många gömmer sig bakom en skärm?

   Radera