torsdag 19 oktober 2017

Jättedildo

Jag vet att jag drömde något snuskigt i natt. Tyvärr kommer jag inte alltid ihåg det jag drömmer. Vilket är synd.

Jag vet att det var en hetare dröm - nakna kroppar, varmt o mysigt och en spänning låg i luften. Ett bevis är att jag vaknade upp med en varm och fuktig fitta.

Tyvärr har jag haft fullt upp under dagen så jag kunde inte åtgärda min kåthet förrän jag kom hem. Jag hade hunnit tänka en del snuskiga tankar, men även kommit på att jag har min uppblåsbara dildo som jag inte använt på länge.

Jag plockade fram den uppblåsbara dildo och min lilla vibrerande stav. Kröp ner i sängen i bara trosor, strumpor och BH.

Använder man pumpen till dildo så blir den snabbt blev väldigt stor. Tömde luften och kunde konstatera att den blev mycket mindre - mer lagom för mig.

Efter lite mys med fingrarna och vibratorn så åkte BH och trosor av.

Jag placerade dildon på en pall, sugproppen i botten av dildon gjorde att den stod upp riktigt fint för mig. Ställde mig med benen på var sida om pallen och därefter sjönk jag sakta ner över dildon.

Den var stor. Jag fick hjälpa till med handen, men efter några försökt kunna jag sjunka ner och låta dildon fylla upp mig. Wow... Kändes så porrigt att "rida" dildon på det sättet. Utan att använda händerna.

Jag red kuken sakta samtidigt som jag smekte mina bröst, smekte klitoris... för att sedan prova att ge dildon en "pump" och jag kunde direkt känna hur den växte i min fitta. En häftig känsla.

Jag tror jag hann med tre eller fyra pump. Men då helt plötsligt när det var som skönast. Så måste jag ändrat ställning eller något. För då gjorde det ont, den kändes alldelens för stor. Så jag tömde luften snabbt.

Med lite hjälp med fingrarna över klitoris och kuken i mig så kunde jag få en skön orgasm.

Är väldigt positivt överraskad. Var riktigt skönt och liksom en annorlunda känsla på nåt sätt. Väntar på nästa tillfälle att experimentera med den.

Svårt att ta bild på den, då storleken inte gör sig riktigt till rätta på bilderna. Utan luft är den "stor". Som en ordentligt stor kuk. Uppblåst som på bilden är den mycket tjockare än min handled.7 kommentarer:

 1. Ibland är man lite avundsjuk på er kvinnor som kan använda en dildo i varierande storlek när lusten blir stor och ingen riktigt hård kuk finns hemma...kanske byts dildon ut mot den stora killens sak i helgen ?
  Min tjej gillar att rida mig sittande på wcstolen..blir en annorlunda ställning..nästan som din pall..hoppas du får dubbla sprut i helgen !

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är sant. Finns många fler sexleksaker för oss tjejer. Både att köpa och hitta på själva.

   Radera
 2. Va skönt med en orgasm. Var har du köpt din uppblåsbara dildo? Tror frun hemma hade gillat en sådan��

  SvaraRadera
  Svar
  1. Finns lite här och var att köpa. Men man ska vara lite försiktig så att man inte köper för stor. Min hade gärna fått vara lite mindre och sen fick man pumpa till rätt storlek.

   Radera
 3. Sara här. jag sa ju för några månader sedan att du skulle bli helt galen i stora kukar om du provade, nu kommer du bara bli mer och mer beroende av dem, men det är en härlig resa att ta:). vem vet, du kanske kommer att älska BBC lika mycket som jag gör om ett tag:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inte provat en riktig, men i tankarna låter det spännande.

   Radera
 4. Skulle du vilja ha sex med en svart kille, Josefin?
  Det finns en svensk tjej i mitt kvarter som är ihop med en svart kille och ibland är det en kille där inne,de bor på bottenvåningen.

  SvaraRadera