fredag 13 oktober 2017

SmiskInte min fråga, men en jag hittade på nätet. Tycker själv att smisk är spännande. Inte bara det traditionella där jag får smisk på rumpan för att jag varit stygg flicka. Fast ändå lite åt det hållet.

Gillar doggystyle där killen kan ge mig nån smäll på rumpan. Då tänder jag till lite extra.

Gillar också just det där momentet då han är lite hård med mig, drar ner mina byxor så rumpan blir bar och säger att jag ska få smisk. 1-2 smällar och det börjar vattna sig i fittan.

Har nån gång fantiserat om att få smisk av någon annan. Har aldrig fått det av någon äldre egentligen. Vet inte om jag skulle vilja/våga, men det är samtidigt ganska upphetsande. Typ få smisk i nåt sammanhang där det är lite förnedrande. Kanske nån mer som ser det.

Har även fantiserat om att få smisk av en tjej. Känns också förnedrande på nåt sätt. Kanske hon kan ta för sig av mig efter jag fått smisk och tvinga mig att smeka henne eller slicka henne kanske?

6 kommentarer:

 1. Tänker du sådana snuskiga tankar så här på morgonkvisten?
  Smisk med strumporna på dina färgglada kanske?
  Har du smiskat din kille någongång?
  I arabländerna brukar ju karlarna slå sina kvinnor finns även här i sverige bland svenskar vi har ju många araber här i Sverige också.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej det är mest jag som får smisk när jag varit stygg... eller är för kåt i sängen ;)

   Radera
  2. Du har känt på din kille rumpa iallafall då?
   Har han vanliga kalsonger utan ben eller boxerkalsonger,boxershorts?
   Hur många cm är hans snopp när han är slak då? Han hade 15cm när han har stånd.
   Jag gillar din lite håriga mage det är härligt med lite hår på er tjejer också på era kroppar.
   :-)

   Radera
 2. En thaimassage tjej frågade mig om jag ville ha lite smisk. Hon gillade idèn om att få dominera lite över mig som äldre man. Fick en HE också. Det var grymt skönt. Nu är jag stamkund där.

  SvaraRadera
 3. Man ska inte gå till Thaimassage ställen, det är bordeller.

  SvaraRadera
 4. Prova detta, FinaJosefin: Du står i "skamvrån" i sovrummet i bara kort kjol och trosor. Din kille kommenderar fram dig, brottar ner dig på mage över hans knän och smiskar dig (lagom hårt). Efter hand stannar hans smiskhand kvar på din stjärt längre och längre, och du föreslår en metod att slippa mer smisk.... Sexet efter detta kommer att vara himmelskt, jag lovar!

  SvaraRadera