lördag 25 november 2017

Intimrakning

Det här med att raka sig där nere är ständigt aktuellt. Vissa ser det som en självklarhet, medan vissa är mer eller mindre emot. Det finns ju dom som är helt emot det.

Min personliga åsikt är att man i alla fall bör ta bort lite och det gäller både tjejer som killar.

Det minsta man kan göra är att klippa det lite kortare. Vill man sen ta bort mer är det upp till var och en att bestämma hur mycket.

Men ett helt vildvuxen könsorgan är inte speciellt sexigt, varken på en kille eller tjej.

Hänt mig flera gånger att jag börjat raka mig och det kan ha blivit lite snett eller jag har tänkt att jag tar lite mer. Det hela slutar sedan med att det inte är lönt att spara något utan att allt åker bort.

Det finns ju många frisyrer för oss tjejer att välja mellan. Fyrkantigt, porrsträng, bikinilinjen, en pil eller en trekant.

Vad gillar ni på oss tjejer?

Hittade bilder med frisyrer. Vad jag förstår har det varit del av reklamkampanj av RFSU. Vintagefeeling tillsammans med deras produkter för intimrakning.
3 kommentarer:

 1. Lite reklam för RFSU som grundades av Elise Ottesen Jensen, det gillar jag.
  Trevligare med klippt/rakat könshår än en buske på er tjejer/kvinnor.


  SvaraRadera
  Svar
  1. Blev lite osäker på om RFSU var en svensk organisation (vilket jag alltid trott) eller om det var större än så. Men verkar som att det är svenskt, även om dom försöker påverka och hjälpa även utanför landets gränser.

   Radera
 2. Det är svenskt, Elise född i Norge åkte omkring i byarna och lärde kvinnor som hade många barn om preventivmedel.

  SvaraRadera