torsdag 2 november 2017

Mer om sexbloggar

Fick mig från Hasse och Anna, som hade skrivit inlägget om hur sexbloggandet tycks minska.

Hasse skriver:
För 10-12 år sen på Aftonbladet fick varje inlägg 10-20-30-40 kommentarer, och det var likadant på kanske ett 20-tal bloggar, som dagligen skrev om sex, och där alla kommenterade hos varandra. Och massor med människor som inte hade egna bloggar, men som ändå liksom var med i gemenskapen, kommenterade mycket. Det var så annorlunda att det är svårt att förstå att det var så. 
Jag får fortfarande ungefär lika mycket kommentarer, vilket är väldigt roligt. Skulle önska att fler vågade skriva. Gillar kommentarer som har lite mer innehåll och personers egna syn på saker.

Fast visst är det väldigt roligt att få komplimanger också :)

Däremot tycker jag det är många bloggar som förvunnit. Vissa är kvar men det är inte något skrivet på dom på väldigt länge.

Av en slump hörde jag på radio om en matblogg som hade blivit Youtube, Instagram och även matböcker. Dom diskuterade utvecklingen som varit och i framtiden trodde dom också att bloggarna kommer att minska - till fördel för Youtube och Instagram.

Nu gör inte jag en matblogg, utan det är istället en sexblogg. Bara det tycker jag gör ganska stor skillnad. Exempelvis får jag inte lägga upp sexmaterial på Youtube eller Instagram.

Sen på Youtube krävs det filmmaterial eller tal för att det ska bli något. Som sexbloggare vill jag inte riktigt "blotta" mig så mycket. Blir att jag lämnar ut för mycket av mig själv och kan inte riktigt känna mig säker och anonym.

På Instagram skulle mina bilder fungera (om dom var tillåtna), men jag hoppas att ni inte bara är ute efter mina bilder, utan även uppskattar att jag delar med mig av mina erfarenheter, tankar och upplevelser.

4 kommentarer:

 1. Matblogg? :-)
  Fina Josefin kokar sin pojkvän i en gryta :-)
  Du har skrivit fel i detta inlägg på vissa ord.
  Det är helheten som uppskattas med din blogg gissar jag på.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Radioinslaget handlade om en matblogg... hittade inte felskrivningen, förutom att jag hade missat ett "inte" på ett ställe. Åtgärdat...

   Radera
 2. Okej.
  Du skrev det snabbt imorse innan du skulle till högskolan gissar jag på :-)
  Ingen fara.

  SvaraRadera
 3. Tycker det är tråkigt att det är så många sexbloggar som är "döda". En blogg är ju färskvara. Visst kan man läsa gamla inlägg, men det är ju ändå nypublicerade som gör att man känner sig närmre den som bloggar. Eller nåt. Själv har jag precis startat min sexblogg i alla fall. Tycker bloggar känns som ett bra forum för just sex. :)
  Uppskattar din blogg, så jag hoppas du inte har några planer på att sluta!

  SvaraRadera