lördag 6 januari 2018

Bortrest - hemma igen

Ny börjar helgerna med Jul och Nyår nära sig sitt slut. Dom sista dagarna har jag varit bortrest, men inom Sveriges gränser. Kanske har jag varit i närheten av dig, vem vet? ;)

Egentligen varit lugnt när det gäller sex. Det är lite svårt att få till det när man är med andra och inte själva hemma liksom.

Men ena dagen hittade vi en enslig och väl undangömd del av trapphuset där det gick att vara för sig själv. Efter lätt hångel så smekte killen mig med handen innanför mina jeans.

Fick öppna upp så att han kom åt och mina fitta hade verkligen trånat efter beröring. Kan väl säga som så - att efter en skön orgasm så fick jag lov att gå en bra stund med våta trosor. Innan det gavs tillfälle att byta.

Dagen därpå tog vi samma väg ut. Med gårdagens äventyr i minnet var vi nog båda lite kåta. Fast den här gången var det hans tur.

Stog på huk och tog hans hårda kuk i munnen. Kändes pirrigt, men den här gången var det ju han som stod med byxorna nere och inte jag. Så det kändes ganska lugnt ändå.

Kuken pulserade i min mun när han kom. Efter att ha fått munnen välfylld så fick jag svälja det varma och därefter fortsatte vi ut för några ärenden.

2 kommentarer:

  1. Härligt att höra ifrån dig igen.
    Har du varit på skidsemester?

    SvaraRadera
  2. Nästa gång kanske ni har samlag i trappan :-)

    SvaraRadera