fredag 12 januari 2018

Gangbang

Läste om en tjej som planerade att medverka i ett gangbang. Alltså flera killar som kommer för att "ta hand" om henne på hennes villkor och för hennes njutning.

Sen i och för sig kan väl en gangbang vara väldigt olika? Tjejen agerar dominant, är undergiven eller bara att killarna kommer i andra hand för att ge henne njutning. Jag tror att hennes tankar kring gangbanget var det senare. Alltså hon i centrum.

Hon var äldre än mig, men inte så gammal och hon visste att det skulle komma män i blandad ålder.

Har själv fantiserat om sex på flera. Oftast har det väl inte varit gangbang med en massa killar utan 2-3 killar kanske. Fast visst har det hänt att det varit några fler i mina fantasier också. Fast hör inte till vanligheten.

Vad lockar då?

Jag skulle tror att att många lockas av att få vara i centrum. Att killarna ser till hennes bästa och även om dom är kåta på henne så väntar dom snällt på sin tur eller hennes nästa vink.

Detsamma om hon är dominant av sig. Att ha flera killar som lyder hennes minsta vink, även om det är lite kinky eller förnedrande. Hon tar för sig av det hon önskar.

Ett gangbang där hon är undergiven. Det kan jag också känns lockar lite. Vara under någon annans kontroll. Flera som "tar för sig" av mig och njuter av mig (samtidigt som jag njuter i smyg). Tappa kontrollen lite, kanske inte riktigt veta vem som knullar mig eller vem jag suger.

Kanske låter snuskigt? Ja, det tycker jag också. Skulle nog inte riktigt vilja genomföra något sådant i verkligheten. Fast samtidigt känns det pirrigt.

5 kommentarer:

 1. Låter väldigt mysigt ja blir då hård av dina tankar....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är spännande tankar som gör att det pirrar till. Jag vet egentligen inte vad jag skulle gilla och vad jag skulle våga. Men så är det väl med saker man inte provat :)

   Radera
  2. Det är väl bara att ta för sig och säga till va du vill..Och inte njut fullt ut du härlig tanke iallafall!

   Radera
 2. Skulle du vilja testa med två eller tre killar på riktigt då?
  Suga dem hårda och ha samlag med dem, olika snopp längder,någon mindre och någon större.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja exakt, skrev om det i ett nytt inlägg just. Suga olika kukar (längd, storlek, smak osv) känns spännande

   Radera