tisdag 23 januari 2018

Högljudd sex

Nån där ute som är högljudd när ni har sex?

En annan pisamhet är att någon kan höra när man har sex. I stundens hetta så hamnar man i en liten bubbla och glömmer bort andra, man tänker inte på hur man låter eller att sängen slår mot väggen.

Många som bor i lägenhet har nog hört någon granne ha vilt sex på avstånd. Ibland kan det vara så lyhört att det låter som att dom är i samma rum.

Läste en historia om ett par som hade haft vilt sex, när grannen hade knackat på dörren. Han var orolig att en misshandel skedde och ville inte lämna innan han såg att tjejen mådde bra.

Så hon fick helt titta ut ur sovrummet med täckte lindat runt kroppen och knullrufsigt hår. Pinsamt...

Själv är jag ganska pryd och oftast ganska tyst. Problemet uppstår när jag hunnit bli riktigt kåt och närmar mig en orgasm. Då har jag blivit tystad några gånger.

Samtidigt är det ju väldigt sexigt att höra den andra njuta. Så lite högljudd får man vara.


En annan pinsam situation jag läste om var ett par som bodde i en lägenhet. Dom var nyförälskade och hade vilt sex varje dag. Under deras lägenhet så låg en hantverksbutik (sy, garn och tyger). Dom hade mött ägaren, en äldre kvinna, som hade försiktigt frågat om dom inte kunde försöka att vara lite tystare - speciellt på dagtid.

Pinsamt värre. Alla besökare av butiken har säkert hört dom haft sex.

Att ha högljudd sex kan vara pinsamt, men kan även vara något som tänder en. Chansen att bli upptäkt, någon hör vad som händer - detta är något som tänder många och säkert något som många gör med flit.

Någon som har en spännande berättelse om högljudd sex?

5 kommentarer:

 1. Hej Josefine...
  Jo när sambon och jag älskar måste jag säga att högljudda skrik och dylikt ger en extra krydda... som tex kom i mig... spruta på min mun och dylikt det är otroligt upphetsande

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är sant. Det finns ju både högljudd sex i form av stön och även i sånt man säger, som kanske inte är speciellt barntillåtet.

   Så du gillar att höra henne säga "spruta i min mun"?

   Radera
 2. Mmm det gör jag.... då blir jag allt mer upphetsad...

  SvaraRadera
 3. När det blir skönt så låter det härifrån också och även exflickvänner har låtit också.

  SvaraRadera
 4. Flickan brukar bli högljudd ibland. Det är väl inte direkt jobbigt, men kan ställa till problem med barnen. Som tur är blir hon ännu kåtare när jag i frustration tystar henne genom att hålla för hennes mun och minska chansen att få luft genom näsan. ;)

  SvaraRadera