lördag 13 januari 2018

Suga två killar

Skrev tidigare om gangbang och det är lite i det extremaste laget, även om jag har fantiserat om det. Det innehåller liksom så många olika moment som är helt nya - i alla fall inget jag gjort på riktigt, utan bara haft i fantasierna

Lite snällare fantasier, men som ändå innebär att man är mer än två stycken är ju trekant. Att bjuda in någon utomstående kan vara en spännande krydda i sexlivet.

För inte allt för länge sedan så hade jag trekant något jag skrivit tidigare på bloggen. Då träffade vi den stora killen och jag blev omhändertagen av två kåta killar samtidigt.

En fantasi jag haft länge och ett minne från den träffen är att suga kuk. Då jag inte bara har en utan faktiskt två hårda kukar.

Känna skillnaden av storlek, ena är ganska hårdare, smaken och så vidare. Jag skulle gärna prova att suga två samtidigt. En i varje hand och kunna smaka på den jag vill - bara att föra den till min mun.

Med den stora killen fick jag gapa stort för att kunna ta han i min mun och jag kommer ihåg avslutningen på det äventyret.

Den stora killen hade tagit mig i missionären då han ville att jag skulle fortsätta suga.

Han stönade att det var skönt och att han var nära på att komma. Då sa min kille att han skulle komma i min mun. Då hans kuk redan var i min mun och ganska omgående kunde jag känna hur den växte och han sprutade gång på gång i min mun.

Sedan upprepade killen det genom att knulla mig i missioären och sedan placera den hårda och kladdiga kuken i min mun.

Det hade varit spännande att suga två killar samtidigt. Kanske både som förspel och som avslutning.


4 kommentarer:

 1. Rekommenderar den danska dokumentären "Venus" som gick i repris idag på SVT2, sändes tidigare i veckan på SVT var om kvinnor och sex, mycket bra var den.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Låter spännande. Ska ta mig en titt om jag kommer ihåg senare under dagen.

   Radera
 2. Är det nån ny träff planerad med stora kuken..själv el med pojkvän???
  Hur går det med tjejen på festen..blir det träff?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inget sånt planerat, men fantisera får man göra.

   Radera