fredag 30 mars 2018

Det doftar en massa sex och varm fitta i rummet

Måste bara säga att min rosa fingervibrator är superbra! Liten men den kan sin grej. Den är perfekt för den kommer åt så bra, utan att egentligen vara iväg eller så. Bara sköna vibrationer. Blev att jag onanerade på soffan framför tvn.

Har inte duschat på morgonen och jag kunde liksom känna när jag började ta av mig byxorna att det doftade en massa fitta och sex. Gjorde mig kåt på ett sätt - jag var liksom helt fri och kunde vara hur "snuskig" jag vill liksom. Sen kom jag skönt.

Den rosa en bit in så den vibrerade mot övre väggen och med andra handen smekte jag klitoris. Nu har jag fått öppna fönstret för det doftar en massa sex och varm fitta i rummet. Oops :)

5 kommentarer:

 1. Fitta är den bästa doften att kåta upp en man. Det rycker i kuken direkt. Att upptäcka att någon onanerat är härligt. Jag kom in i en bastu på en folkhögskola för något år sedan. Vi bodde i ett hus vi elever. Kände direkt att det luktade fitta. Värmen gjorde nog så att lukten blev intensivare. Såg en våt fläck på bänken. Blondinen på dramapedagog utbildningen hade suttit och pillat på fittan. Gick mot duschen. Där stod hon med rumpan emot mig och duschade fittan sin. Vill du ha hjälp frågade jag. Hon vände sig om och så ja. Bara om slickar mig först. Jag gjorde som hon sa. Sedan gick vi in i bastun igen och jag fick mitt livs bästa avsugning. Vi knullade länge den dagen.

  SvaraRadera
 2. Lät ju som en riktigt skön stund och härligt med en doft av varm och kåt fitta ��

  SvaraRadera
 3. Du kanske får dig en omgång av din kille senare då under kvällen, han känner nog dina dofter ändå även fast du vädrat :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Är främst om nån annan kommer på besök. Blir lite pinsamt om den doften dröjt sig kvar i rummet.

   Radera
  2. Låt det lukta kåt fitta den är en skön doft att känna. Har inget emot att det luktar fitta. Förhoppningsvis får man smaka på den när man upptäcker kvinnan.

   Radera