fredag 27 april 2018

Buttplug och analpluggar

Sponsrat inlägg

Här om dagen så använde jag en buttplug. Jag hade fått ett uppdrag av killen och hade faktiskt i pluggen när jag besökte grannhuset.

Det var pirrigt och det är något speciellt med buttplugs. Mer förbjudet än en vibrator, som var och varannan tjej har. Sen finns det ju så många fina pluggar också. 

Jag har själv en i metall och diamant på toppen. Supersnygg!

Jag tittade in på buttplug24.se och här är några exempel på buttplugs/analpluggar.

Metall och diamant på toppen. Stimulerande kulor längs skaftet ökar njutningen.


Sen finns det dom med svans, vilket jag tycker är ganska porrigt. Passar bra i ett rollspel. Jag känner att det kan bli lite förnedrande, att man blir undergiven och underlägsen sin partner. Har dock inte provat, men har alltid tyckt att dom ser spännande ut.Buttplug i glas. Kan det vara något? Det finns många olika och det blir säkert härligt glid i dom med lite glidmedel så det blir lättare att sätta på plats.


Vibrator finns det i några. En dildo som vibrerar kan vara alldelens fantastiskt skönt så varför inte till rumpan också. Den här röda nedan har även egenskapen att den värms upp till 38 grader så det blir behagligt och skönt på så sätt.

Dessutom vattentät - så det öppnar upp för vissa äventyr ;)
6 kommentarer:

 1. Med svans är ju jäkligt porrigt! Men tycker du ska bjuda på några bilder på din diamant i din rumpa så du kåtar upp oss lite....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Svans är speciellt många sätt.. kanske halsband i läder så det går att hålla fast mig också? Tror jag har några bilder på diamant-pluggen på bloggen. Har i alla fall minst en bildserie och ett filmklipp när jag använder den.

   Radera
  2. Ja Koppel och svans fâr du skaffa vet du... Vilken känsla det hade Varit fall du blir tagen bakifrän med koppel och svansen på!

   Radera
 2. Kanske vi får se dig i svans då, fina josefin.
  Det är fint med svans.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Många som verkar gilla tanken av en svans. Jag kanske får prova det vid tillfälle.

   Radera
 3. En tjej som leker med dildo och en buttplug hade varit porrigt. Kan du göra det åt mig? /Ted

  SvaraRadera