torsdag 19 april 2018

Let's Dance utstrålar sex

Fick ett mail från Liw på bloggen www.liwslust.se

Hon hade länkat till mig och jag tog mig en titt på vad hon hade skrivit för nånting. I det senaste inlägget skriver hon om Let's Dance som nu dragit igång igen på TV4.

Varken hon eller jag har varit trogna tittar av programmet, även om jag gissar att få helt har missat det. Det som gör det intressant är hur hon tar upp hur Let's Dance utstrålar sex - som hon uttrycker det.

Jag läser texten och kan hålla med om mycket.Dans är i många lägen väldigt sexigt. Det är närgånget, kontakt och vissa danser är mer sensuella än andra. I programmet uppstår en kemi mellan dom som dansar och ibland kan man känna pirret mellan deltagare. Lite så jag vill tro att det är inom all dans.

Lite pirr ska det vara liksom.

Sen har vi ju vackra kläder. Ibland mer avslöjande och ibland bara vackert. Lite som en saga. Smink och att bli ompysslad gillar vi tjejer. Glamour liksom... vem säger nej till det? Dessutom kan det vara väldigt sexigt och laddat att bli ompysslad i form av att bli uppklädd, få håret uppsatt och sminkad.

Många av dom här sakerna går att hitta i vanliga livet. Pirret till vissa personer och man får känslor. I dansen får man se och röra lite... men i verkligheten önskar man få göra än mer än så.

Glitter och glamour - en uppklädd eller bara snyggt klädd kille är sexigare än någon med vardagskläder. Än sexigare blir det om någon har har gjort mödan att klä upp sig eller liknande just för dig.

Inlägget hittar du här www.liwslust.se/lets-dance-utstralar-sex/

4 kommentarer:

 1. Många som varit med i Lets dance har haft sex med varandra också, Samir och Sigrid blev ihop efter Lets dance.Dansaren Malin var i säng med båda sina danspartner Fiolspelaren Rybak och skådisen Stefan Sauk.
  Närheten gör att känslor och kåt heten flödar.

  SvaraRadera
 2. Du har en intressant blogg.
  Besök min blogg http://nysolabadatopless.blogg.se/?tmp=594093

  SvaraRadera
 3. Lägger du upp bilder på dina bröst på din blogg nysolabadatopless.blogg också?

  SvaraRadera
 4. Nysolatbadatopless borde också visa sina fina tuttar på sin hemsida.

  SvaraRadera