tisdag 29 maj 2018

Oväntat sexuell med dirty talk

Jag har fått några mail om upplevelser och sexminnen från läsare - men vill så klart ha fler.

Tänkte passa på att dela med mig av en här på bloggen som är från en kille/man (vet inte ålder).

Det var inte första gången för mig utan jag hade haft 2 flickvänner innan. Så här i efterhand var jag oerfaren sexuellt fast det tyckte jag inte då. Vi hade haft vanligt enklare sex. Skithäftigt tyckte jag då.
Så var det en fredag när jag träffade en tjej då mycket förändrade och jag fick upp ögonen för att vissa faktiskt gjorde mer än kyssar, enklare oralsex och missionären.
Jag hamnade i säng med en tjej som var betydligt mer framåt. Hon pratade dirty på ett sätt jag knappt visste att man fick. Och hon överraskade mig med sin sexualitet och lust.
En sån sak som att hon bad mig knulla henne hårdare. 
I doggy bad hon mig pulla henne analt vilket var helt nytt för mig.
 Efter att hon kommit mer än 1 gång så gav hon mig en avsugning jag aldrig glömmer. Det var som att hon dyrkade min kuk. Hon gjorde verkligen allt och kämpade för att ta hela min kuk i munnen. 
Visste inte hur jag skulle göra när jag kände att jag skulle komma då hela situationen var så ny för mig. Jag hade blivit avsugen men ingen av tjejerna hade velat ta det i munnen.
Den här gången blev det helt annorlunda. Efter den natten så var det som att ögonen öppnades eller att ridån lyftes upp. Jag fick uppleva så många nya saker på en och samma natt.

En häftig upplevelse tycker jag, eller vad tycker ni? Lite utav en aha-upplevelse sexuellt. Jag tänker direkt på en av mina sånna upplevelser - nämligen första gången jag hade analsex. Nån som är intresserad att höra om det?


5 kommentarer:

 1. Klart vill höra dina ävetyr��

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kommer... men ni får bjuda lite på era erfarenheter först tänkte jag.

   Radera
 2. Din rumpa hade jag inte tackat nej till även din mus, mums, mums.

  SvaraRadera
 3. Gärna, samt hur du förlorade oskulden och liknande första gånger

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nyfiken? Du kanske redan har fantiserat om det?

   Radera