måndag 25 juni 2018

Stor och liten

Skrev här om dagen om att köpa en ny leksak. 

Jag har ju några sedan tidigare. Till favoriten hör en mindre massagestav. Den är hård och jag använder den mest på klitoris, fast den kommer åt överallt pga. sin storlek.

På bild finns min näst största leksak - en lila jelly dildo. Den använder jag ibland och är ett bra komplement till en riktig. Det går bra att kombinera den vibrerande lilla med den här större. Ni kan ju själv gissa vilken som används till vad ;)


Min största leksak är ju den uppblåsbara dildon. Det är en upplevelse i sig. Först måste jag vara uppvärmd och redo för den. Sen finns ju möjligheten med en liten handpump göra den större. Brukar räcka med 2-3 pump för att tänja på gränserna.

Stort är inte ett måste, men ibland så känns det spännande och utmanande. Då passar den leksaken väldigt bra.

5 kommentarer:

 1. Vad har du mer för leksaker då?? Själv har jag några dildos. Rabbit bla och en analplugg. Pojkvännen har Fleshligt och buttplug bla....

  SvaraRadera
  Svar
  1. En vit liten dildo som är något böjd. Har ett kulband som det var längesen jag använde. Har en grå knubbig vibrator. En rosa fingervibrator. Säkert nåt mer :)

   Radera
  2. Va nice. Ger en extra krydda med lite leksaker. Både själv och med min partner.

   Radera
 2. Hej om ni nu råkar ha analsex brukar kille få spruta där då? Kommer du starkare av nåt i rumpan?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vet att han sprutat en gång. Men vi använder kondom där. Många gånger kommer jag lättare av att bli stimulerad i andra hålet på samma gång.

   Radera