måndag 9 juli 2018

Första gången - Sex utomhus

Fortsätter på temat första gången och tänkte berätta om första gången jag hade sex utomhus.

Många verkar lockas av spänningen av att ha sex utomhus. Jag likaså...

Däremot av erfarenhet har jag lärt mig att - i alla fall för min del - så är den känslan bättre när det stannar i tankarna. Efterssom jag alal gånger blivit så nervös och inte kunnat slappna av och njuta full ut.

Första gången utomhus kanske inte ens är "godkänt" för att vara utomhus? Då vi faktiskt gjorde det i en bil.

Vi hade pratat om att göra det och bestämde oss helt enkelt för göra verklighet av det. Så en kväll åkte vi en tur och hittade en sån där avskiljd rastplats längs vägen. En sån där man kan svänga in på och inte ligger exakt vid vägkanten.

Vi gick till baksätet och han smekte av mig byxorna och mina trosor. Började slicka mig och smeka min fitta som redan hade förberett sig och blivit våt under bilfärden.

Kommer ihåg hur jag blygt tittade ut genom fönstret samtidigt som jag kunde känna hur hans tunga letade sig djupare in i öppningen mellan mina ben.

Sen var det min tur. Fick ligga på mage i baksätet med min nakna rumpa i vädret och ta hans kuk i min mun. Jag gjorde mitt bästa, men det var nervöst att inte ha någon kontroll, att inte kunna se ut. Så även om det var spännande och bra - så kan jag känna att jag blev lite för orolig för att kunna njuta fullt ut.

Vi provade missionären och jag red honom i baksätet. Vi provade även på andra positioner men det är trångt i baksätet på en bil. Men att rida gick bra och när jag låg på rygg i baksätet kunden han ligga över mig.
6 kommentarer:

 1. Tycker du är fin. Fina bröst och fitta.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för komplimangen. Hoppas du kommer tillbaka för mer bilder på mig och läsa om mina äventyr.

   Radera
 2. Vad tycker du om att få sperman i fittan?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alltså både med kondom och utan är det ju en upplevelse när killen kommer. Blir liksom intimt och nära. Men jag älskar ju att se sperma och när killen kommer... så många gånger föredrar jag att han kommer så att jag får se.

   Radera
 3. Vilken härlig upplevelse. Har du ingen kåt berättelse på gång? Så man får runka lite gött.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tänkte dela med mig av en läsares berättelse om BDSM.

   Radera