söndag 30 juni 2024

Dricka lite bubbel och dansa sent en sommarkväll

Jag hade lovat att skriva mer om mina sexäventyr i Stockholm. Det löftet har jag inte hållit så nästan att jag förtjänar lite smisk ;)

Det är inte för att det är ointressant eller att det inte finns något att skriva om som ni inte fått det inlägget. Däremot tänker jag att jag kan spara det inlägget och det kan dessutom vara spännande för min del att tänka tillbaka och återuppleva det på så vis.

Nu är det inte länge kvar tills jag får sommarledighet och det ser jag verkligen fram emot. Hoppas på bra väder. Skönt att kunna bära tunna sommarklänningar, sola i bikini, dricka lite bubbel och dansa sent en sommarkväll.

Jag tycker om att skriva här på bloggen och jag blir så klart mer motiverad om fler skriver kommentarer eller mailar mig. Jag är medveten om att Blogger nu kräver att man är inloggad för att läsa i och med att den anses som 18+ och tyvärr tror jag det gör att många blir avskräckta. Vilket är synd.

Jag vet att det finns andra platformar, men vet samtidigt inte riktigt om något skulla passa mig. Så om det är någon som har bra idéer får ni gärna berätta för mig.

Självklart tycker jag ni ska skriva till mig om lite allt möjligt - för det är det som jag tycker är kul och spännande.

Skriv kommentarer eller maila mig på finajosefin@hotmail.com






9 kommentarer:

  1. Fin bild. Blir det nåt nakenbad då?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Oj vilken fråga. Blir ju lite generad. Visst lockar det med nakenbad men jag är samtidigt lite för nervös av mig för att våga det. Tänk om nån kommer liksom.

      Radera
    2. Ja risk nån blir upphetsad. Se en snygg naken kvinna ju.

      Radera
  2. Ja man väntar med spänning på Del 2 🥰 Men ja lite smisk kan du få ändå 😉
    Skönt med semester snart då, hoppas det blir lite sköna och busiga stunder som man kan få läsa om här och gärna nå bildbevis 😇
    Fin och upphetsande bild på dig 😍

    SvaraRadera
    Svar
    1. Visst kommer jag att skriva om något spännande i sommar. Jag får feeling då och då ;)

      Radera
  3. Skulle gärna vilja lägga dig på mina knän och ge dig smisk så att dina vita skinkor blir röda. Sedan slicka dig länge. Jag har ett rejält skägg som skulle få dig att vibrera av kåthet.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Just den typen av smisk känns väldigt förbjuden. Brukar få smisk när jag står på alla fyra ibland. Ligga över knäet på det sättet känns väldigt kinky.

      Radera
  4. Ser fram emot att fortsätta läsa din blogg. Jag har följt dig i många år och tycker verkligen om att läsa om din äventyr och liknande!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack så mycket. Fortsätt att kommentera och hjälp till att hålla bloggen levande. Kram Josefin

      Radera