torsdag 13 februari 2020

Träna på att suga

Kvällsduschen igår övergick till ett träningstillfälle... i att suga kuk.

När jag började vara klar klev killen in på toaletten. Jag stod naken i duschen och han kollade in mig. Han klädde av sig och klev in till mig.

Han förde min hand till sin kuk och jag kunde känna hur den började växa. Därefter la han ner handduken på golvet och visade han bestämt att jag skulle ställa mig på knä där.

Han höll tag i mitt blöta hår och jag fick gapa innan hans halvhårda kuk fyllde min mun. Jag försökte suga och det dröjde inte länge innan hans kuk var hård och jag sög den mellan mina läppar, slickade ner efter kuken och över hans pung. Han styrde mig med ett hårt grepp om mitt hår.

Jag fick beröm för det jag gjorde, men efter ett tag var jag tryckt mot väggen. Utan att kunna komma undan så tröck han kuken bestämt in i min mun gång på gång.

Då och då stannade han som djupast i min mun. Viss panik infann sig några gånger, men samtidigt gick jag igång på det.

Det blev mer och mer bestämt och flera gånger så kände jag att jag inte klarar mer. Känslan av att känna sig maktlös och samtidigt ha munnen fylld av kuken och känna hur den irriterar mot halsen. Svårt att få luft.

När jag hade svårt att hålla tillbaka mitt saliv och inte dregla så blev jag nog först lite orolig. Men av hans beröm så förstod jag att det inte gjorde något, snarare att det var det han ville.

Efter en av de värsta gångerna så drog han ut kuken hur min mun. Saliv rann ner över min haka och droppade ner på mina bröst.

Han smekte toppen av sin kuk runt mina läppar och gjorde mig ännu kladdigare. Innan jag återigen fick kuken djupt i munnen.

Beröm fick jag, vilket kändes väldigt bra på ett speciellt sätt. Bevis på att jag gjorde något bra fick jag även när han kom. Då drog han ut kuken och på bara några centimeters håll så sprutade han rakt mot min öppna mun och mitt ansikte.

Kan säga som så att jag behövde duscha av mig på nytt.

3 kommentarer:

 1. Låter som du är en duktig kuksugerska ;-)... sperman i ansiktet är din belöning för väl utfört jobb.
  Ju mer saliv ju sexigare, bäst när du får kvälja lite och saliven rinner i mungipan...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ibland blir det lite porrigare och det ska man väl inte skämmas för ;)

   Radera
 2. Hade gärna bytt plats med killen.

  SvaraRadera