söndag 18 april 2021

I min troslåda

Ibland tar det slut trosor i troslådan. Antingen så börjar det ta slut på riktigt, eller så är dom i tvättkorgen  - vilket jag tycker är väldigt onödigt. Dom kan ju komma till bättre användning och jag slipper tvätta dom.
Vissa av er föredrar ju stringtrosor före ett par täckande trosor. För visst är det något speciellt med ett par stringtrosor. Nånting sexigt laddat med dom på nåt sätt.

Jag använder inte string varje dag, men några dagar i veckan blir det alltid. Är ofta snyggare under ett par tightare byxor eller när jag tränar.Vilken typ av trosor föredrar du? Om du är intresserad av mina trosor så ska du kontakta mig så kan jag berätta mer.4 kommentarer:

 1. Jag går endast i stringtrosor, de e något sjukt sexigt med string!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Stringtrosor är något speciellt. Inte alltid det skönaste, men ibland är det en skön sexig känsla att bara ha ett par små stringtrosor på sig.

   Radera
 2. Hoppas du testar tjej sex.
  Man lever bara en gång så du borde verkligen testa det åminstone en gång.
  Lite 69:a så ni får göra det skönt för varandra. Puss på fittan. //Lilla Frida.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag fantiserade väldigt mycket om tjejsex när jag var yngre. Hade en period då det nästan alltid slutade med tjejsex i mina fantasier. Nu är det lite mer sällan. Fast visst är det nånting lockande med det.

   Radera