torsdag 15 september 2022

Storväxt


Varit en ovanligt kåt månad så här långt. Jag har haft en massa skönt sex och fantasierna har handlat om både det ena och det andra.

Tänkte tillbaka på en del tidigare sexpartners jag haft och vad jag varit med om. Samt fantiserat om lite blandat som jag skulle vilja vara med om och i vissa fall om sånt jag kanske inte riktigt riktigt vill göra verklighet av, men som ändå känns lockande.

En sak som återkommit är i alla fall mina träffar med stora killen samt fantasier om lite mer storväxta killar. Jag har ju min stora uppblåsbara dildo och jag tänkte överraska killen med den någon kväll så han kanske får se mig använda den och kanske kan använda den på mig också.

Jag har berättat tidigare om den här på bloggen och det är alltså en dildo som är ganska mjuk och normal i storlek. Men om den har en liten handpump som för varje pumpning gör att dildon växer. 2-3 pump brukar räcka för att jag ska känna mig sprängfylld.

Inget ont sagt om er som är mindre/normalt stora där nere, men visst är det nånting speciellt med storleken. Det behöver absolut inte vara skönare, men det är nånting pirrigt och spännande med något som är större helt enkelt.

Mina fantasier har glidigt iväg några gånger och jag har fantiserat om nån fantasikille som var mer storväxt där nere. Jag kanske skulle föreslå till killen att visa mig någon sån porrfilm, låter det som en bra idé?

7 kommentarer:

 1. Skulle du bli extra våt i fittan om du fick en sån står kuk i dej😛.tänk dig när kuken tränger in i fittan😛!.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är den tanken som fått mig lite extra våt senaste dagarna. Sen att bara hålla handen runt en något större kuk är spännande, för att inte tala om att smaka lite.

   Radera
  2. Åhhh,kan tänka mig de😛.ska runka till en av min favoritbild på dig😛

   Radera
 2. Finns det någon film med dig där du tar sperman i munnen och sväljer allt??

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inte gjort någon film då det avslöjar lite för mycket att visa det på film.

   Radera
 3. Vad anser du är en storväxt kuk? Längd, diameter ?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag brukar inte mäta, men jag tänker väl att 18-19 och uppåt är lite större än vanligt. Omkrets har jag ingen aning om, utan det är handlar mer om känslan att hålla runt kuken. Jag har varit med två killar som haft lite större. Bland annat han jag skrivit om här på bloggen som jag kallar "stora killen".

   Radera