söndag 25 juni 2023

Sexnovell - Fusklappen

Jag hade bestämt mig för att läsa två extra kurser under en period i Stockholm. Se lite annat och få lite ombyte.

Boende hade jag löst genom att jag skulle vara inneboende hos en man som hade ett rum över i sin lägenhet. Perfekt för mig - billig hyra och nära till skolan.

Reglerna var strikta, men enkla. Exempelvis inte röka, inga djur. Inga fester och att jag skulle hålla det rent och snyggt kring mig.

Tiden jag bodde med mannen gick bra. Han jobbade som vaktmästar på skolan. Han var snäll och trevlig mot mig. Vi kunde småprata sent på kvällarna när vi kollade på tv tillsammans.

Det var väl en händelse som fick mig att tänka till lite. Under sista veckan före tentorna så såg jag in i hans sovrum och vid nattduksbordet låg det en hög med porrtidningar. Hade aldrig tänkt i dom banorna om honom. Tittar han på mig i smyg? Har han kunnat tjuvtitta på mig när jag varit i mitt rum i bara underkläder?

Samtidigt var det tentaperiod och jag hade fullt med annat att tänka på.

Tentorna gick bra och det var så skönt när dom var gjorda. Jag kom hem och bytte om och tog en promenad. Skönt att vara ledig liksom.

När jag kom hem satt han vid köksbordet. Han bad mig komma dit och höll upp en papperslapp framför mig. "Vad är det här"? frågade han.

Jag blev lite generad, det var ju min lilla fusklapp där jag hade antecknat några viktiga saker till tentan.

"Det är bara en liten fusklapp" sa jag skämtsamt. Jag trodde inte det var nån stor grej för honom, men han tog det inte slls lika skämtsamt. Utan jag fick en ordentlig utskällning. Han sa att han var tvungen att lämna in det här till skolan.

Jag visste inte vad jag skulle göra. Visst hade jag fuskat, men var det en så stor grej liksom? Pinsamt om alla får veta att jag fuskat. Sen måste jag ju fortsätta skolan hemma också. Blir ju en massa problem om jag inte klarar kurserna här. Han får inte avslöja mig. Jag ville bara sjunka genom golvet.

"Fast det finns ju ett annat sätt" sa han.

"Fast då måste du göra exakt som jag säger och lyda mig"

Jag tittade frågande på honom och han log tillbaka mot mig.

"Vänta här jag ska bara ringa ett samtal" sa han och reste sig upp. Han tog fusklappen med sig och gick in på sitt rum och stängde dörren efter sig. Jag kunde höra hur han pratade med någon innan han kom ut igen och satte sig mittemot mig.

"Jag behåller fusklappen och du får igen den sen när vi är färdiga. Du måste lova att göra som jag säger och inte ifrågasätta. För om det här inge fungerar så måste jag lämna fusklappen till skolan. Förstår du?"

"Jag förstår... vad är det vi ska göra? svarade jag försiktigt på hans fråga.

"Inte ifrågasätta något kom vi ju överens om. Bara du är duktig och gör som jag säger så går allt bra"

Han berättade att vi skulle åka en tur med bilen. Vi var tysta under bilfärden och stannade efter ett tag utanför en liten kvarterskrog.

"Vi ska bara besöka en bekant till mig. Du ska få lösa en skuld jag har till honom" fick jag höra innan vi lämnade bilen.

Det såg stängt ut, men han knackade på dörren och kort därefter kom en man och släppte in oss. Det var ganska mörkt i lokalen. Stolarna stod uppställda på dom 5-6 borden som fanns i lokalen. Männen pratade med varandra en stund.

"Du vet vad som gäller... du ska ge honom en avsugning... och inga men..." fick jag höra.

Jag blev först chockad. Fast samtidigt tänkte jag på fusklappen. Jag hade ju lovat att lyda och inte ifrågasätta. Ägaren stod bakom disken så jag gick sakta dit. Han tittade på mig och granskade mig från topp till tå.

"Gillar du att suga?" frågade han mig. Jag tittade upp mot honom utan att säga något. Han nickade mot mig och tittade ner på sig själv. Liksom gav mig instruktioner med blicken.

Jag gick fram till honom, öppnade hans bälte, hans gylf och drog ner byxorna. Han hjälpte själv till och drog ner kalsongerna. Hans kuk blottades för mig. Den var halvhård. Stod rätt ut mot mig.

När jag böjde mig framåt mot honom tog han tag i mig med båda händerna och förde mitt huvud mot kuken. Jag gapade och höll i mig så att hela kuken åkte in i min mun.

Han hade inte speciellt lång kuk, utan hela rymdes i min mun. Däremot var den väldigt tjock, liksom mjuk. Han stönade samtidigt som han rörde kuken in och och ur min mun.

Samtidigt så växte den och fyllde min mun så pass mycket att den inte fick plats. Då släppte han greppet om mig och jag fick ut kuken ur min mun.Den var fortfarande inte så jättelång, men väldigt bredd och en väldigt stort ollon som blänkte av mitt saliv. Det smakade salt och svett i min mun.

"Fortsätt" bad han mig

Jag fortsatte att suga honom och runka honom där bakom disken. Som tur är var den ganska hög så ingen kunde se in utifrån.

Mannen stönade. Han vred på sig så att min rygg och mitt huvud hamnade mot disken. Han förde kuken allt djupare in i min mun. Till slut var hela han inne i mig och jag kunde känna hans hår och hans pung mot mina läppar.

"Gapa nu" beordrade han mig och jag kunde se hans stora blanka ollon framför mitt ansikte när jag gapade. Det sprutade mest i min mun men lite hamnade utanför. Mannen stönade högt och föll nästan ihop ovanför mig på disken. Hans hala kuk gned mot min kind och min panna.

"Var hon duktig?" Dom både männen skrockade ovanför mig och hörde att jag fick beröm.

Jag fick torka av mig och därefter så lämnade vi lokalen och satte oss i bilen.

"Vad du var duktig. Det var väl inte så farligt? Du gillar väl kläder, vad tror du om att vi åker och köper en present åt dig för att du varit duktig och gjort som jag sagt?"

En lättnad sköljde över mig. Vi pratade efter en stund som vanligt när vi bilfärden fortsatte. Nästan som att inget hade hänt. Därefter parkerade vi utanför ett köpcentrum.

"Nu ska vi se om vi hittar nå fina underkläder åt dig"

Lättnade jag hade känt försvann lika snabbt. Jag blev misstänksam - vad skulle det här betyda? Varför skulla han köpa underkläder i present åt mig?

Vi var snart inne på underklädesavdelningen i en av butikerna. Han bad mig välja nåt jag tyckte om. Vi tittade oss omkring och jag hade valt två stycken set med BH och matchande trosa.

"Gå och prova" bad han mig.

Jag provade det ena setet först, men färgen passade inte mig. Därefter tog jag på mig det andra setet som faktiskt passade mycket bättre. En söt liten trosa i vitt en matchande pushup-BH med detajler i spets.

"Hur går det? Är det något du gillar?" frågar han på andra sidan dörren till provhytten.

Jag svarar att jag gillar den ena. Samtidigt så glider dörren upp och jag ser hur han tittar in i provhytten på mig. Genant att stå i det trånga utrymmet, endast iklädd underkläder. Samtidigt som min 32 år äldre hyresvärd tittar på mig.

"Inte alls illa" hör jag han säga, men han fortsätter att titta in.

"Behöver ni någon hjälp?" hör jag en annan röst säga. Det är någon som jobbar i butiken som kanske kan rädda mig ur situationen att bli utstirrad.

"Vi kan inte riktigt bestämma oss, kanske du kan säga vad du tycker" säger han till henne och öppnar samtidigt dörren till provhytten så att den är halvöppen.

Utanför dörren står han och tjejen som jobbar där. Hon är ungefär i min ålder. Båda tittar på mig och jag vet inte vad jag ska säga.

Dessvärre är det ju inte bara dom i butiken. I tonårspar står vid ett ställ med trosor, ett äldre par ser jag också. En liten bit bort i butiken står 3 stycken killar, som tur har dom ryggen vänd mot mig. En kille i kostym står också en bit bort i butiken. Våra blickar möts och jag tittar generat ner i marken.

Tjejen som jobbar där intygar att det är rätt storlek och ser ut att sitta väldigt bra. Antar att även hon är lite generad av situationen.

"Vad bra - då köper vi dom åt dig" säger han och dörren stängs äntligen. Jag byter om och när jag stiger ut ur provhytten står han bara en bit bort och håller en förpackning med trosor i handen.

"Vi tar dom här också. Kom nu."

Kommer inte direkt ihåg att vi gick till kassan eller vad som skedde runt omkring mig. Däremot var det skönt när vi äntligen kom ut ur köpcentrat och gick till bilen.

När vi väl kom hem. Så berömde han mig kort och vi gick skiljda vägar. Var som att vardagen hade infunnit sig igen.

"Kom hit" hör jag han ropa från vardagsrummet. Jag går dit och ser vad han vill.

"Jag vill se dig i dom fina underkläderna du köpte igen. Kan du ta på mig dom för min skull?"

Jag går in på mitt rum, stänger dörren efter mig. Börjar lite motstridigt klä av mig och när jag är helt naken hör jag hur det knackar på dörren. Jag hör en ny röst och rösterna försvinner in i vardagsrummet.

"Var är du nånstans?" kom ut nu hör jag han be mig.

"Inga men eller ifråga sätt nåt har vi ju sagt"

Jag tar mig underkläderna och går ut. Ser att en man sitter i fotöljen i vardagsrummet.

"Stå inte där, kom nu här och sätt dig"

"Min bror är här på besök" säger han till mig. Samtidigt som han reser sig upp. Ur fickan plockar han fram fusklappen och visar för sin bror. Dom båda nämner något för varandra och båda tittar på mig - där jag sitter endast iklädd mina nyinköpa underkläder.

"Har du lärt dig en läxa nu? Att man inte ska fuska" frågar han mig och jag nickar som svar.

"Det är bra. Jag tycker att du varit duktig idag"

Just när jag börjar slappna av och tänker att nu var det över så säger han "Då ska bara lära dig en sista läxa innan du får tillbaka fusklappen".

Dom både männen reser sig upp och kommer närmare mig.

"Ta en kudde, du kan få ha den under knäna om du vill" sen pekade han ner på en plats just framför sig själv och hans bror. Dom både började öppna sina bälten och sina byxor.

Jag ställde mig snällt på knä på den mjuka kudden på den plats han just hade pekat. Samtidigt som de två männens kukar blottade sig just framför mig.

Direkt fick jag den ena broderns kuk i munnen. För andra gången idag kände jag smaken av kuk i munnen och jag kände hur den växte från att vara halvhård till ett fullt stånd.

Dom turades om att låta mig suga och jag kunde känna hur deras händer utforskade min kropp.Min BH knäpptes upp så att mina bröst blottades, samtidigt som en kuk trycktes djupt i min mun.

Jag fick direktiv att flytta mig till soffan och då åkte även mina trosor av. Jag var helnaken inför de två männen. Hans bror ställde sig på knä och begravde ansiktet mellan mina ben. Började slicka min unga fitta medan han själv stod och tittade på.

"Smakar hon gott" frågade han sin bror

"Smaka själv..." så bytte dom plats. Brodern tittade på medan min hyresvärd började slicka min fitta. Hela vägen ner, över mina fittläppar och upp till klitoris.

"En sån här skulle man ha varje dag att slicka" säger han när han reser sig upp.

Männen skrattar och han böjer sig och plockar upp förpackningen med dom andra trosorna han köpte i affären. Han sträcker mig en vit trosa och ber mig prova den.

Det är en vit flicktrosa med små björnan på. Jag tar på mig trosan och innan jag hunnit dra upp dom hela vägen börjar båda männen tafsa på mig. Båda mina bröst blir berörda av deras händer. En hand rör sig över mitt lår och nästan in mellan dom.

"När hon har fuskat förtjänar hon ett kok stryck" säger han till sin bror och kort därefter ligger jag i hans famn med rumpan uppåt. Endast iklädd mina vita trosor.

Först masserar han försiktigt min rumpa, men kort därefter kommer första smällen. Jag ger ifrån mig ett litet skrik, samtidigt som jag försöker dämpa det.

Hans bror känner också på min rumpa, men ingen ny smäll. Utan istället sätter han sig bredvid mig. Strycker mitt hår och säger lugnande att det snart är klart.

Mannen drar ner trosorna en bit och blottar min rumpa. Nästa smäll kommer och jag stönar till igen. Han smeker mig utanpå mina trosor. Fingrarna letar sig in under tycker och börjar pulla mig.

Brodern flyttar närmare mig och placerar sin kuk mot mina läppar. Så där ligger jag med rumpan par och suger av hans bror. Samtidigt som jag får min fitta masserad och pullad.

Nästa smäll på rumpan kommer och stönar till med kuken i munnen.

Jag liggar kvar på mage i soffan när dom båda männen reser sig upp. Trosorna dras ner och hänger runt min ena vad, samtidigt som en av männen lägger sig över mig.Den behandling jag fått måste gjort sitt, för när han placerar kuken mot min fitta glider den in förhållandevis enkelt. Visst tar det emot lite, men efter några stötar knullar han mig där jag ligger på mage och bara tar emot.

Dom byter med varandra och jag ligger snällt och låter dom knulla mig. På ett sätt väldigt upphetsande att knappt veta vem av dom det är som ligger över mig.

"Kom och sätt dig i min famn" beordrar mannen mig och jag lyder. Sätter mig gränsle över honom och glider ner över hans kuk samtidigt som han kysser mina bröst.

Jag känner hur den andra mannen tafsar på min rumpa och känner på min bröst där han står bakom min rygg.

När jag får order om att kliva av tar brodern tag i mig bakifrån. Med en arm runt min hals håller han fast mig och börjar pulla min fitta.

"Jag måste få slicka dig igen" hör jag han stöna och sätter ner mig i sittande ställning på soffan. Han går ner mellan mina ben och slickar mig grundligt. Över låren, över fittan, men när hans tunga glider ner mot min stjärt ryggar jag tillbaka.

"Gör nu som vi säger, inga men" säger mannen medan hans bror fortsätter att slicka mig. Hans tunga letar sig ner till min stjärt och jag kan känna hur hans tunga trycker på samtidigt som han börjar fingerpulla mig.


Han tar en paus och sträcker sig efter dom vita trosorna. Därefter börjar han smeka min fitta, pulla min fitta med trosorna. Lite lite av tyget glider in i mig... sen lite till. Slutligen sticker det bara ut en liten bit av trosan ur min fitta.

"Dom här ska jag behålla dom ett minne" säger han, samtidigt som han sakta börjar dra i den lilla tygbiten som sticker ut ur min fitta. När hela trosan är ute börjar han slicka mig igen.

Mannen kliver fram med din kuk i handen. Hans bror kliver bort och därefter placerar han sin kuk mot min fitta, halvt liggande över mig. Han håller upp mina ben i luften och glider därefter långtsamt in i min fitta som blivit torrare efter att ha haft trosan där. Det gör nästan ont och känns trångt.

Han drar ut kuken och smörjer upp min fitta med sitt saliv. Brodern hjälper till att hålla upp mitt ena ben och därefter gör han ett nytt försök. Hela kuken glider in i mig och han börjar knulla mig.

Dom byter plats och brodern fortsätter att knulla mig. Där jag ligger med benen rakt upp och låter dessa två män lägga sig över mig och knulla mig.


Jag blir ledd bort till fönstret där det står en fotölj. Jag får ställa mig på knä och händerna på ryggstödet. Jag får instruktioner att puta med rumpan. Samtidigt som jag kan se ut genom fönstret. Jag ser ner på gatan där det går människor och kör förbi en bil.

Jag känner hur en kuk pressas in i min fitta och stönar högt.

Tänk om nån ser mig?

Jag blir knullad allt snabbare och det blir ett kort uppehåll när dom byter. Jag blir knullad hårt, knappt så jag kan hålla i mig och mitt ansikte kommer ännu närmare fönsterrutan.


Jag får sätta mig ner på golvet framför fotöljen och de båda männen runkar sina kukar framför mig.

"Vad har du lärt dig idag?" frågar mannen mig

Jag tittar frågande på honom. Han svarar själv på frågan "man ska inte fuska".

"Säg det" säger han åt mig

Jag upprepar det han sa.

"En gång till"

Jag gör som han säger och då träffas jag plötsligt av flera kraftiga strålar sperma. Rakt över mitt ansikte och det droppar ner på min nakna kropp nedanför.

"Säg det igen" säger han och placerar sin kuk mot mina läppar så jag får svårt att säga något. Jag känner hur han kladdar ut all spema med sin kuk över mitt ansikte, samtidigt som jag upprepar

"Man ska inte fuska"

Jag hör hur hans bror stönar och därefter så blir det helt varmt över mitt ansikte när även han sprutar på mig.

"Gapa" hör jag han säga och jag kan känna hur hans sperma rinner ner över mina läppar. Jag kan just öppna ögonen och tittar upp på dom med sina slaknande kukar.

"Här får du din fusklapp" han räcker den till mig och jag går naken in på mitt rum med sperma över hela ansiktet.

Man ska inte fuska - det har jag lärt mig.3 kommentarer:

 1. Vilken härlig novell, man undrar ju lite hur det va för henne efteråt. Att bo kvar med honom och så.

  Trodde nästan du skulle lägga upp en sexig midsommarbild på dig Josefin ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det som är det fina med sexnovellerna att dom lämnar lite till fantasin.

   Någon bild kan jag inte ta. Det är nämligen så varmt att jag knappt kan ha några kläder på mig och sånna bilder får man ju inte ta ;)

   Radera
  2. Jo det är sant ;)

   Haha jaså, men är det inte just såna bilder som är ämnade för bloggen (när du är naken eller lättklädd)? ;)

   Radera