söndag 13 januari 2019

Kåt på buss

Är hemma nu efter en busstrip. Lite längre resa och var rätt varmt i bussen. Det största problem var inte att jag somnade på bussen utan att jag somnade till och vaknade av att jag var sprängkåt. Hade drömt om den ena snuskiga saken efter den andra kändes det som.

Var svettig efter värmen i bussen, men fukten i mina trosor kom från något helt annat kunde jag känna. Gång på gång dök snuskiga tankar upp och jag vågade inte somna till heller, för vet ju aldrig om jag råkar prata i sömnen eller stöna.

Bredvid mig satt en yngre tjej med hörlurar på - så hon kanske jag inte behövde oroa mig så mycket för. Fast man vet ju aldrig.

Drömde om sex utomhus, andra stunden var jag inomhus. I ett kök, lutade mig över diskbänken och blev tagen bakifrån. Fantasier med flera inblandade dök också upp.

Var ett vardagsrum där en större, bystig kvinna hade flera män runt sig. Hon sög och dom turades om att sätta på henne.

Sedan var det en vit soffa. Var flera inblande, men samtidigt såg jag bara två killar och en tjej. Hon sög den ena, men kort därefter så kom den andra killen och hjälpte henne.

Nu är jag i alla fall hemma och välbehållen. Har tagit mig en dusch och kan avslöja att duschstrålen har fått göra sitt ;)

3 kommentarer:

 1. Kan tänka mig att det blev ett rejält skrik när det gick för dig.

  SvaraRadera
 2. Kanske det blir en snabbis med din kille innan sovdags också?
  :-)
  Eller duscha ni tillsammans?

  SvaraRadera
 3. Var det skönt och åka buss?
  Var det vibrerande för din mus?

  SvaraRadera