lördag 15 juni 2019

Onani i tonåren

Här om dagen kom jag att tänka på hur många onanistunder jag haft. När jag var liten och upptäckte att det kändes skönt att pilla "där nere". Sen i tonåren när jag började fantisera om sex och var nyfiken på allt möjligt. Då många fantasier växte fram om lite allt möjligt.

Då var onani nytt och spännande. Jag försökte ofta komma på nya sätt att onanera. Ofta har jag smekt mig på klitoris, för det är mest effektivt och är det än idag. Fast självklart fanns nyfikenheten av hur en kuk skulle kännas - så att pulla var ju en lösning, men mina små fingrar är ju inte direkt samma sak. Kommer ihåg att jag ville hitta nåt som kunde ersätta en kuk och då en dildo inte riktigt var aktuellt så fick man ta vad man hade hemma.

Kommer ihåg att jag provade med nån flaska hudkräm, med första mobilen var det spännande att använda vibratorn på musen. Har nog försökt med annat också - med en banan, baksidan av hårborsten kommer jag ihåg var skön... Jag kommer ihåg att när intresset för andra hålet kom så var det även en gång jag provade med en färgpenna i rumpan.

Är nog många tjejer som provar på lite allt möjligt, som ersättning för en riktigt kuk. Eller kanske bara för att det är spännande. Nu har jag ju mer än en dildo i lådan, men kom på att varför inte prova på nåt sånt här igen. Låter det som en bra idé?9 kommentarer:

 1. låter väldigt spännande att få se : ) tycker du ska pröva bananen igen? kanske bananen i tvån? : ) god morgon på dig i a f. /E

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tror det blir lite för trångt. Kommer ihåg att banan blev något mjuk efter en stund.

   Radera
  2. ja det kanske är så. men vore sjukt hett. tack för underbar läsning. bästa awn är att kolla din blogg och koppla av : ) /E

   Radera
 2. Har du fått nån fontän orgasm nån gång då?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Delvis... en liten. Jag har inte fått nån där det bara har sprutat, men blötare än vanligt har det blivit.

   Radera
 3. Samtidigt som du pullar dig och smeker klitoris så har du en buttplug i rumpan. Brukar själv ha det och kommer så kraftigt då!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har buttplug. Ett problem är bara att killen har svårt att hålla sig - då det blir så trång när buttpluggen är i rumpan samtidigt.

   Radera
 4. Ja att ha sex bakifrån och samtidigt fingra tjejens rumpa och trycka ner mot kuken. Helt fantastiskt

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du menar att du känner du stimulerar kuken med fingret du har i rumpan på henne?

   Radera