söndag 30 juni 2019

Rida

Rida...

...och då pratar jag inte om fyrbenta hästar, utan om att rida en killes kuk. Det är kanske inte min favoritposition. Samtidigt har det en viss charm.

I andra ställningar kan jag känna mig mer undergiven, mer "tagen". Då jag rider är jag på toppen, jag bestämmer - hur snabbt det ska gå, hur djupt ner jag ska glida över kuken och jag kan liksom trycka ner killen med mina händer.

Samtidigt finns det ett undergiven del i det hela. Liksom att jag rider killen för att göra det skönt för honom. Han behöver inte "ta mig" eller lägga sig över mig, utan jag gör det av egen vilja för att han ska få njuta av mig.

Fantiserar ibland om att det är någon okänd jag rider. Att jag liksom har underkastat mig honom och nu rider honom för att ge njutning. En härlig hård kuk... och det är min uppgift att den ska glida djupt in i mig och min fitta ska krama den så han får njuta.

Senaste tiden har jag fantiserat lite om att han inte är ensammen, utan att det är fler killar där. Dom ser på när jag rider hans stora kuk. Får en lite pirrande känsla av tanken att jag är lite osäker på om jag verkligen ska rida hans kuk inför dom som ser på. Fast vågar inte riktigt tacka nej heller.

Undrar om nån väntar på sin tur?

9 kommentarer:

 1. Du hade gärna fått rida mig tills jag fyllt din fina och sköna fitta med säd.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad tycker du om att det sedan rinner ut över dig när jag kliver av? ;)

   Radera
  2. Det kan det vara värt ju efter en skön stund med dig.

   Radera
 2. Rida ranka hästen heter Blanka <3 :-)

  SvaraRadera
 3. Så skönt när tjejen rider mig. Man får fin utsikt över brösten och bra tag om höfterna när man stöter emot.
  Sen så ser man ansiktet på henne när hon njuter

  SvaraRadera
  Svar
  1. Killen brukar säga något likande. Även när han tar mig bakifrån... att han gillar utsikten.

   Radera
  2. Bakifrån är en riktigt favorit . Utsikten och att hålla om höfterna samtigt som man bara stöter hårt är bara så skönt

   Radera
 4. Finns det bilder vi inte fått se, med den stora killen? ��

  SvaraRadera
 5. Nären tjej rider mig så kan jag trycka ned henne mot kuken så att hon når botten. Sedan kan jag hålla fast henne så hon känner kuken långt inne. Att få suga hennes tuttar och smiska henne på rumpan är också sexigt.

  SvaraRadera