onsdag 10 juli 2019

Stor på olika sätt

Många som skrivit och frågar om stora killen. Vad jag jag gillar med honom och vad jag tycker om hans kuk.

Vi har ju träffats några gånger tidigare och visst är hans kuk något större än medel. Fast det är inte bara det som gjort det spännande och speciellt. Fast jag kan ju inte heller neka att det är en del av det.

Alltså han är grov och ganska stor kroppsligt också. Mycket muskler och när kläderna har åkt av har jag även fått erfara att han även är grov mellan benen.

Är kanske inget som går att läsa om i Guinness rekordbok, men jag skulle uppskatta han att ha en 18-20 cm typ. Sen är han grövre än andra killar jag träffat också.

Grov på så sätt att det inte blir obehagligt, utan inom rimliga gränser. Jag skulle exempelvis inte önska mig något större för det tror jag inte jag hade klarat av. Vi har alltid varit försiktiga inledningsvis och då har det gått bra.

Men det är inte bara kukstorleken som gör det, utan mer hela grejen. Dels att träffa han som en KK. Det är med tillfällig sexkontakt gör det lite extra pirrigt. Det är lite förbjudet och hysh-hysh över det hela.

Han är grov och stark och har tagit rollen som något dominant på ett väldigt trevligt sätt, samtidigt som hans kropp passar bra in i det hela och gör fantasierna än mer kompletta.
3 kommentarer:

 1. Har den stora fått komma idag utan kondom vid tidigare och kom han mycket eller lite eller lagom?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Han har inte kommit i mig, men han har sprutat ner min mage och mina bröst så att jag fått se på när han kommer. En kille kommer sällan för mycket. Ser så skönt ut när det sprutar gång på gång från en kille.

   Radera
  2. Så nice att du gillar sperma. Ansiktet och brösten är mina favoriter. Tur man har en sambo som låter mig spruta vart jag vill.

   Radera