söndag 4 augusti 2019

Skulle inte vara helt fel

Skrev en kommentaren i ett tidigare inlägg och min kille hann läsa det. Han är ju borta hela helgen och läste det på "distans" så att säga. Jag hade skrivit följande.

Det var som sagt en wow-upplevelse. Allt var kanske inte som jag tänkt mig, men samtidigt var det väldigt eggande och skönt.
Berättat för killen om träffen och han frågade också om vi hade pratat om att träffas igen. Skulle inte vara helt fel ;)

Han ringde upp och frågade snabbt om hur det hade varit, fast jag redan berättat det för honom. Sen så tog han upp idéen om att jag skulle träffa honom på nytt. Ta chansen när han ändå är i Luleå.

Han ville att jag i så fall skulle ta kontakt och lite utav bjuda ut mig. Säga att jag ville ha mer.

Pirrar i kroppen nu när jag tänker tillbaka på träffen, samt försöker formulera vad jag ska skriva till honom i så fall.

Framför allt pirrigt att skriva något som inte riktigt är de ord jag använder i mess i vanliga fall. Samt "bjuda ut mig" och ta rollen som något undergiven. Fast jag har ju ganska fritt vad jag kan önska mig också.
6 kommentarer:

 1. Då kanske du hinner träffa honom en gång till då innan han lämnar Luleå.

  SvaraRadera
 2. Klart du ska bjuda ut dig. Tror att han skulle uppskatta det.
  Har ni haft ngn mer kontakt om en by träff?

  SvaraRadera
 3. Hur gick det fick du iväg något meddelande? Var din kille het när han kom hem? Vi måste ju få veta fortsättningen eller?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det var han. Jag också. Blir lite av en nytändning när man tänjt på gränserna lite.

   Radera
 4. Ja, hur gick det?
  Fortsättning följer....

  SvaraRadera