tisdag 31 december 2019

Tagen bakifrån i renbäddad säng

Ett tredje inlägg om fantasierna och det som triggade den fantasin var sängkläderna.

Våra kompisar hade fått sängkläder och jag kunde inte låta bli att snegla in i deras sovrum och börja fantisera om vad som kan föregå där.

Om dom renbädar med dom nya sängkläderna och därefter kryper ner nakna och har skönt sex.

Nu vet jag en del om deras sexliv då hon berätta lite för mig. Så jag antar att fantasierna påverkades en del av det.

Jag kunde i alla fall föreställa mig hur hon först sög av honom. Han låg på rygg och hon stod på knä i fotänden av sängen med rumpan i vädret. Gav en väldigt läcker bild där jag satt och kunde se in genom dörren :)

Sen vet jag att dom kör väldigt mycket doggy så jag fantiserade om hur han tog henne bakifrån på sängen och det gick ganska vilt till.

När vi hade kommit hem och jag och killen hade sex. Så ville han att jag berättade om mina fantasier till honom då vi hade sex. När jag berättade om det här så ändrade vi också ställning till doggy och han tog mig hård bakifrån.


2 kommentarer:

 1. Hej
  Fantastiska fantasier du har :-)..
  jag blir nyfiken och skulle gärna prata mer om dessa och även andra fantasier. Anser dock att detta forum är en dålig plats för det. Skulle du vilja fördjupa dina tankar på annat kommunikations sätt?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Förut chattade jag en del, men inte blivit nåt sånt på länge. Enklast att skriva till mig är här på bloggen eller maila mig på finajosefin@hotmail.com

   Radera