lördag 16 maj 2020

Sandstranden

Sommaren hägrar för många och stranden har nästan lika stor betydelse som sommarsolen för många.

Att kunna sola och bada vid en vacker sandstrand ingår i mångas bild av just sommaren.

Men visst är det lite spänning förknippat till stranden? Det är lättklätt och många har nog sett sig omkring och fått fantasierna att glida in på anant än sol och bad.

Vissa kanske till och med njuter av att få visa upp sig. För det är ju inte alltid man kan gå i bara bikini bland okända människor.

Sex på stranden går också. Sanningen är att jag faktiskt har haft sex på stranden och det var med massa människor runt omkring mig. Fast samtidigt diskret (hoppas jag).

Vi hade träffats kanske nyligt och var på stranden. Det var lite kyssar och så. För en tjej är det ju något enklare att dölja kåtheten, men för en kille blir det något mer tydligt i att något växer i byxorna. Något som inte är speciellt enkelt att dölja under ett par badshorts.

Det hela blev iaf att jag satt över honom med en handduk runt om mig. Jag kunde känna hans hårda kuk under mig, när den låg och tryckte mot bikinitrosorna.

Handduken lät vi glida ner så att den täckte det mesta och med handen kunde jag först lirka fram hans kuk och smekte den. Tror att han smekte mig under handduken också.

Kåtheten tog över och efter att ha ändrat position något så kunde jag styra in hans kuk under mig och låta den glida in.

Så där satt jag över hans kuk med en handduk runt mig och en massa människor som passerade omkring oss.

Det blev ingen vild ridtur direkt, utan mer smek under handduken. Spännande och pirrigt och så här i efterhand något pinsamt. Vill minnas att ingen av oss kom, men det var ändå mer än förväntat där på sandstranden.

5 kommentarer:

 1. Brukar du bada naken iblan då? Tycker det är skönt att göra det.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Faktiskt inte. Är väldigt pryd och försiktig utåt sett faktiskt.

   Radera
 2. Vill bara säga att min kille är ett stort fan av dig. Han har en del bilder på dig. Jag blir inte det minsta svartsjuk. Tycker bara det är naturligt att killar gillar naket och det är ju mig han ligger med ju.

  SvaraRadera
 3. Fan vilken porrig tjej du är. Skulle vilja ha en kvinna som du som kan tänka sig knulla lite överallt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fantisera om mig kan du göra ;) Jag finns ju här och du vet vad jag kan erbjuda. Ingan IRL dock.

   Radera