fredag 5 juni 2020

Offentligt

Det finns ju många som tänder på det här med att ha sex offentligt eller i alla fall visa upp sig en aning.

Alltså jag förstår grejen med det. Själv fantiserat många gånger inom ämnet och finner det upphetsande och spännande. Fast samtidigt så blir jag allt för nervös och pirrigheten blir tyvärr för stor.

Att ha sex när någon ser på. Alltså wow vad det känns spännande. Känns någon annans blick som noga ser på när jag glider ner över killens kuk. Att veta att någon i rummet inte kan hålla sig ifrån att se på när jag smeker mig själv.

Lite av dom här känslorna var det som gjorde att jag började med att ta nakenbilder. Spännande att visa upp sig och veta att någon mer än gärna ser på och i vissa fall även ger kommentarar.

Däremot att göra det IRL är lite för mycket för mig.

Offentligt sex? Jag är väl inte helt ljusskygg och gömmer mig i sängkammaren med släckta lampor när jag har sex.

I tonåren så var jag på festival och stod framför en scen med en killen jag dejtade då. Han höll om mig och allt vad tiden gick så blev det mer och mer intimt.

Handen hans letade sig in under kanten på byxorna och sedan blev det mer och mer. För att slutligen så hade jag handen innanför trosorna och han smekte min då väldigt våta fitta.

Det var så där lagomt diskret. Gissar att det var någon som såg vad vi höll på med.

Nuvarande killen så har jag sugit av utomhus med människor i omgivningen. Det var kolsvart utomhus och vi sökte oss undan lite. Det var verkligen kolsvart så jag kan inte tänka mig att någon såg, för jag såg knappt något själv. Vet att han satt på typ en bänk och jag sög av honom och tog allt i munnen innan vi gick tillbaka och låtsades som att inget hade hänt.


1 kommentar: