lördag 4 september 2021

Träningspass

Jag har en kompis som verkligen brinner för träning och jag kan inte låta blir att vara lite avundsjuk. Det formar ju verkligen kroppen för hon ser hur het ut som helst. Känns som att jag kommer på mig själv ibland med att titta på henne.

Själv har jag också kommit igång en hel del, tyvärr är jag lite för slö och bekväm känns det som. Jag får träningsvärk och skulle vilja vara lite starkare och smidigare helst redan nu. Fast samtidigt förstår jag ju att det tar sin tid.

Många tjejer klär sig ganska så utmanande och avslöjande. Alltså det är ju snyggt på ett visst sätt, men jag är alldelens för blyg för att göra det. Har aldrig varit den som vågat klä mig utmanande, inte ens under tonårstiden. Snarare att jag har blivit modigare och bättre på det på sista tiden. Jag hade nog gillat att ha blickar på mig i vissa lägen, men kanske inte alltid. Nån liten oskyldig flirt typ.

Min kompis är i alla fall vrålsnygg så träning tycks ju ge resultat. Det är i och för sig inte den enda snyggingen man stöter på. Är ju rätt många - både tjejer och killar - man lägger märket till. På tal om vältränad så kan jag inte låta bli börja tänka på stora killen. Han är stor på många sätt och jag hade inte tackat nej till ettt privat träningspass med honom.5 kommentarer:

 1. Kan tänka mig att du hade velat få en rejäl genomkörare av den stora killen. Ett rejält knull blir ju som ett ordentligt träningspass.
  Är det så att du kanske är lite sugen på din kompis? Ngt du fantiserat om? Vet hon om din blogg?
  Jag är sugen på dig iallafall.
  Kram Anders

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är man sugen på lite olika saker. Stora killen ja absolut. Sen visst har jag småfantiserat lite om henne också. Men bloggen däremot är min hemlighet.

   Radera
 2. Skulle du kunna tänka dig en trekant med din kompis?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det hade varit spännande med en tjej. Blir lite konstigt när det är en kompis, men samtidigt så kanske det bara skulle vara en fördel.

   Radera
 3. Har du ingen bild på din kompis så man får en aning om vad du beskriver ;-)

  SvaraRadera