söndag 22 augusti 2021

It ain't gonna lick itself


Jag älskar att bli slickad! Det kan vara så himla skönt och dessutom härligt att killen ägnar all energi till att tillfredställa mig. Sen är det så klart en pirrig tanke att han faktiskt smakar och får mina safter i munnen. 

På morgonen fick jag en härlig behandling av killen där han slickade mig länge. Han "fuskade" lite med att använda fingrarna också, men det är nästan nödvändigt för att jag ska få orgasm.

Även om det är skönt att bli slickad så räcker det oftast inte för att jag ska komma, men det gör inget om han fuskar lite ;)

Han gillar att slicka mig på morgonen. Då är man ju inte helt nysduschad precis och det är lite snuskigt och kladdigt där nere. Han gillar smaken och även om jag föredrar rent och fräscht så får jag nog erkänna att det är nånting porrigt och härligt med doften av fitta. Det är liksom att det startar nånting inom en.

10 kommentarer:

 1. Härlig start på dagen. Jag älskar att slicka fitta. Finns inget som är så upphettsande att få känna den smaken i munnen. Brukar oxå använda fingrarna. Oftast så blir det att jag använder 2st fingrar I fittan samtidigt som jag alickar runt om och på klittan. Då brukar hon komma fort.
  Fick du kännt på kuken I dig oxå?
  /Anders

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej jag fick nöja mig med att bli slickad och han fick nöja sig med att slicka mig ;)

   Radera
  2. Skönt att bara få ligga o ta emot och bara njuta tills man kommer.
   Hade gärna oxå slickat dig tills du kommit.
   /Anders

   Radera
 2. Jag älskar att slicka fitta.

  SvaraRadera
 3. Har du testat gloryhole någon gång eller female gloryhole? Den sista vore häftig. Att en halv kvinno kropp sticker ut ur hålet och man kan slicka och knulla plus pulls fittan plus anal hålet bäst man vill på en kvinna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Faktiskt aldrig hört talas om, men förstår ungefär vad du menar. Tror däremot det låter mer som en fantasi och svårare att uppfylla :)

   Radera
 4. Det är bland det bästa jag vet att slicka fitta. Att få känna smaken innan frukost. Att väcka en kvinna genom att slicka henne på morgonen. Eller avsluta dagen med att ge henne en orgasm så hon sover gott på natten.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Killen gillar att slicka mig på morgonen. Han tycker jag smakar extra gott och kvinnligt då.

   Radera
 5. Jag älskar att slicka. Gärna att fittan inte är tvättad 2-4 dygn. Det ska lukta rejält och smaka starkt. Hatar då fittan smakar av luktar tvål

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har förstått det här, ni killar verkar föredra en mer naturlig fitta som faktiskt doftar och smakar "äkta".

   Radera