lördag 23 oktober 2021

Resa och hotell

Nu när vädret börjar bli kyligare och vintern intåg börjar göra sig till känna så blir man ju sugen på att resa bort. En långresa till varmare breddgrader eller kanske en kortare resa till någon spännande och mysig plats.


En resa kan innebära en nytändning och många beter sig annorlunda på en resa i förhållande till vardagen. Kanske våga ta steget att prova på nya saker eller inleda en spännande flirt. 

Att bo på hotell öppnar också upp nya möjligheter. Att öppna dörren till sitt hotellrum med förväntningar och spänning över hur det ska se ut och vad som finns där inne. Vi har haft många sköna morgnar på hotellrum där man kan ligga kvar i sängen länge och självklart har det lett till skönt sex också.

De vita lakanen i sängen och dom fluffiga täckena är inbjudande så finns det ofta mer att utforska på sitt hotellrum. En fotölj, en soffa, ett skrivbord - bjuder på många möjligheter, bara man har lite fantasi. Badrummet är också en plats som går att utforska.

Jag kommer ihåg då vi hade stora fönster längs ena väggen i hotellrummet och det var sånna där man inte såg igenom från utsidan. Var spännande att vara naken framför fönstrena och de nedanför som oanande visste vad som händer där innanför.

Vi har även haft sex på skrivbordet som stod framför fönstret, men dock med något fördragna gardiner.

De gånger vi varit på hotell har vi oftast försökt att ta vara på möjligheten och fotat en hel del snuskiga bilder. Grejen är den att många av mina bildserier är från olika hotellbesök. Dels är det en mer anonym miljö och det gör att det är lite lättare att fota och bilderna blir bättre, men det är även ett spännande miljöombyte som gör att det pirrar lite extra.

Men en resa eller en hotellövernattning kan ju så klart även vara tillfälle att prova på något annat. Det har många gånger lockat att kunna bjuda in eller följa med någon till hotelrummet. Kanske trekant eller fyrkant eller kanske skulle vi prova på något på tu man hand? Om man vågar gå så långt så är ju möjligheterna oändliga. Jag kan tänka mig flera situationer som skulle förverkliga nån av alla de fantasier jag haft - både stora och små.

Har ni själva något minne från någon resa eller hotellvistelse?

5 kommentarer:

 1. Visst har jag haft några sköna nätter med frun på hotellrum runt om i världen. På en balkong i soliga medelhavet är inte så tokigt. Jag kommer även ihåg när vi åkte färja och bodde på nedre däck. Då vi hade sex och var som mest högljudda så upptäckte vi att grannarna hade sex också. Jag får för mig att vi stönade i kapp och blev eggade av varandras sex. Lite som att ha sex sida vid sida fast ändå i olika rum.

  SvaraRadera
  Svar
  1. En solig och varm balkong är ju inbjudande. Ibland är dom ju ganska avskilda också så man slipper insyn.

   På färjorna händer det nog en hel del, mycket fest och många som är sugna på en skön avslutning på kvällen.

   Radera
 2. Visst är det spännande med hotell och det är ju på något vis upphettsande att veta att man ska bo på hotell.
  Hade vid ett tillfälle fönster som var från golv till tak och 12våning. Rikigt sexigt att knulla bakifrån där och folk kan se från gatan nerifrån. Avslutade även med ett bröstsprut där hon satt på knä framför fönstret.
  Sugen på det så säg till :).
  Även vid en utomlands resa så red hon av mig på en strand stol vid våran bungalow som låg precis vid stranden när folk badade för fullt. Men där fyllde jag hennes fitta.
  /Anders
  /Anders

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var lite så det var med vårat fönster också, men det var sånan där glas som man inte kunde se in genom.

   Radera
 3. Jag och min dåvarande flickvän var nere i Alperna och åkte skidor en gång. På hotellet jobbade en fantastiskt snygg och trevlig tjej. Eftersom jag var i ett förhållande med en svartsjuk tjej gjorde jag inget av det, men allteftersom veckan gick fick jag fler och fler blickar och leenden av den här italienskan. Hon hade ofta en blick som att hon ville säga något, men flickvännen var alltid i närheten. Det gick så långt att jag en dag stannade hemma från backarna i något slags naiv längtan efter att italienska skulle knacka på dörren.
  Jag är inte ett fan av otrohet, men hade hon knackat på hade jag nog slängt ner henne på sängen och ägnat dagen åt att utforska hennes kropp.

  SvaraRadera