söndag 7 november 2021

Liva upp sexlivet

Det finns mycket som kan liva upp sexlivet. Dels har vi alla fantasier av olika slag. Sen kan man inta olika roller, vilket gör att det blir lite variation mot vardagen. Sen har vi sexleksaker som kan fungera som extra krydda.

Men jag började tänka lite på mer eller mindre oskyldiga detaljer som kan göra stor skillnad. Det kanske ibland är förknippat med de fantasier vi har.

Kläder kan göra stor skillnad. En helnaken kropp i sängen är så klart mysigt på alla sätt och vis, men ibland kan rätt val av kläder göra underverk. Kanske en snygg klänning som sitter åt på rätt ställen och avslöjar lagomt mycket? Det är ett perfekt förspel som visar lite, men samtidigt lämnar mycket till fantasin.

Underkläder av olika slag - vissa gillar spets, vissa vill ha enklare underkläder och sen finns det ju mer avancerade saker som korsett och negligé av olika slag.

Jag har en nätbody med öppen gren som jag använt några gånger. Det gör det hela lite annorlunda då det inte är något man har på sig till vardags direkt. Min kille gillar den och det blir "lite extra" hur man nu ska beskriva det. Har även fotat en bildserie då jag har den på mig (samt handbojor).

Sen har jag själv en liten förkärlek till gulliga underkläder. Gärna med lite färg eller nån tryck. Visst, det kan bli lite knasigt när det kombineras med sex - men med dom underkläderna kan jag känna mig lite gullig och oskyldig, vilket känns bra. Samtidigt så skapar det ett lite extra pirr i samband med sex. Exempelvis om jag med ryggen vänd mot killen öppnar mina byxor och drar ner dom och han möts av ett par rosa trosor med texten "Sunshine" i glittriga bokstäver.

Tänt eller släckt i sovrummet är en återkommande fråga. Vissa verkar vilja ha det släckt och lite mörkt. Det är ju lite mysigare med dämpad belysning, sen tror jag faktiskt det ibland är en osäkerhet kring kropp osv. och i mörkret syns det mindre. Själv är jag öppen för både ock. Det är ju rätt trevligt att se så man inte missar något.

Sänggavel eller nån stolpe på sängen kan också fungera som ett litet inslag med oanade möjligheter. Är ganska bra att kunna ta stöd mot och man behöver inte nödvändigtvis handbojor, utan det går ändå att spela med fantasin att man är fast där.

Skor är en annan sak som många verker gå igång på. En tjej i höga klackar och strumpbyxor? Det är även något som gör att man känner sig sexig kan jag intyga.
7 kommentarer:

 1. Fin dress med hål

  ,vore skönt att köra kuken i

  Mvh David

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vissa utav hålen har ju sina fördelar ;)

   Radera
 2. Höga klackar är super sexigt mvh David

  SvaraRadera
 3. Ja definitivt
  Fittan vore drömmen

  Mvh David

  SvaraRadera
 4. Ok vad använder du säng stolpe till?
  Mvh David

  SvaraRadera
  Svar
  1. Går att hålla fast sig mot den eller kanske binda fast i den.

   Radera
 5. Ok gnida fitta emot också?

  Mvh David

  SvaraRadera