lördag 1 oktober 2022

Rida

Rida...

...och då pratar jag inte om fyrbenta hästar, utan om att rida en killes kuk. Det är kanske inte min favoritposition. Samtidigt har det en viss charm.

I andra ställningar kan jag känna mig mer undergiven, mer "tagen". Då jag rider är jag på toppen, jag bestämmer - hur snabbt det ska gå, hur djupt ner jag ska glida över kuken och jag kan liksom trycka ner killen med mina händer.

Samtidigt finns det ett undergiven del i det hela. Liksom att jag rider killen för att göra det skönt för honom. Han behöver inte "ta mig" eller lägga sig över mig, utan jag gör det av egen vilja för att han ska få njuta av mig.

Fantiserar ibland om att det är någon okänd jag rider. Att jag liksom har underkastat mig honom och nu rider honom för att ge njutning. En härlig hård kuk... och det är min uppgift att den ska glida djupt in i mig och min fitta ska krama den så han får njuta.

Senaste tiden har jag fantiserat lite om att han inte är ensammen, utan att det är fler killar där. Dom ser på när jag rider hans stora kuk. Får en lite pirrande känsla av tanken att jag är lite osäker på om jag verkligen ska rida hans kuk inför dom som ser på. Fast vågar inte riktigt tacka nej heller.

Undrar om nån väntar på sin tur?10 kommentarer:

 1. Du hade gärna fått rida mig tills jag sprutat dig full.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Snuskis! Efteråt rinner det ut ner över dig...

   Radera
  2. Det får man stå ut med.

   Radera
 2. Jag vill mycket gärna att du rider mig,och jag sprutar i du fitta😛

  SvaraRadera

 3. Du hade gärna fått rida min kuk och ja hade gärna fyllt din fitta full med säd, kanske tom två gånger.......
  /Norrståndet

  SvaraRadera
  Svar
  1. Brukar du komma två gånger? Dom jag varit med brukar vara slut då dom kommer första gången. Lite synd, för ibland vill man ju fortsätta.

   Radera
  2. Har hänt ett fåtal gånger om man är riktigt kåt, men då behövs det ochså vara en kvinna som är kåt som eggar en vidare med sin kropp och snuskprat.
   Josefin skulle nog få mig komma två gånger då du är så sexig o het;)
   /Norrståndet

   Radera
 4. Jag älskar när kvinnan rider mig. Har ofta penisring av gummi på kuken då kan man knulla längre. Med klitoris stimulerare på den. Jag kan smeka rumpan på henne och ett bröst. Samtidigt som jag suger på bröstet. Kan ta henne i nacken och pressa ned henne kyssa henne på halsen och ansiktet. Ibland håller jag henne i höften och bestämmer takten. Kan även pressa ned henne så kuken kommer in extra långt. Ibland håller jag fast henne så kuken når roten en stund eller lyfter upp henne så den når ollonet. Om hon rider med den i rumpan så blir man extra kåt. Vill gärna spruta i din anal när du ridit mig.

  SvaraRadera
 5. skulle du och jag använda kondom,vill ju helst komma i dig

  SvaraRadera
 6. Rid min kuk mvh David

  SvaraRadera