fredag 29 mars 2024

Sexnovell - Korsningen och baren

Jag heter Lisa och det har hänt ganska mycket i mitt liv senaste tiden. Dels fyllde jag nyligen 18 år och det har varit något jag sett fram emot och väntat på. Att kunna gå till riktiga uteställen och nattklubbar och inte behöva hänga på hemmafester.

Under nästan hela gymnasiet har jag varit tillsammans med en kille men nyligen så tog det slut. Vi hade liksom växt ifrån varandra. På ett sätt är det tråkigt men samtidigt befriande och passande i och med att jag nu såg fram emot allt som lågt framför mig.

Liam som jag har varit tillsammans med har varit bra på många sätt. Han var alltid snäll och omtänksam. Det var även han som tog min oskuld där första året på gymnasiet. Därefter så lärde vi oss av varandra vad vi tyckte om. Han brukade ofta smeka och slicka mig så jag fick orgasm vilket var min favorit.

Helgen som jag sett fram emot under hela veckan närmade sig. Jag hade en del lösa planer med några kompisar men nu drog dom sig ur av olika anledningar. När sista tjejen i kompisgänget meddelade att hon inte kunde ikväll då hon hade andra planer så blev jag riktigt besviken.

Först surade jag ihop en bra stund i sängen på mitt rum. Sen bestämde jag mig för att jag kan åka in själv till stan och i alla fall känna av läget. Det blev den vanliga ritualen där håret fick en ordentlig genomgång, lite snygga lockar i mitt blonda hår och därefter en stund framför spegeln. Det hör liksom till att sminka sig och bli fin.

Det svåra är oftast att välja kläder. Jag vet dock inte om det blir lättare när man har något smakråd att fråga eller när jag nu tvingas välja själv.

För underkläder föll valet på en antikvit bh med mycket spets samt ett par enkla trosor i samma färg. Mina bröst är inte speciellt stora men jag kände mig sexig och lite glamorös i dessa underkläder. Jag tror att det är spetsen på bhn som gör det.

Jag valde ett par ljusa byxor med något lägre gren som satt bra över rumpan men var lite vidare i benen. Som överdel blev det en gammelrosa blus som jag kunde lämna de två översta knapparna öppna på.

Smycken är alltid svårt att välja och jag valde till slut två stycken armband i silver som glimmade vackert runt min handled.

Jag bor inte i en storstad men ändå nog stor för att ha flera alternativ bland krogar och uteställen. Det var ganska mycket människor i rörelse på stan och jag bestämde mig för att promenera en sväng och känna av läget. På några ställen hade jag redan varit tidigare. Sen visste man ungefär vad dom olika uteställena bjöd på. Vissa var för yngre och vissa var för äldre. Det finns även några mindre ställen som är mer nischade och spelar en viss musik och dit letar sig ofta vissa grupper av människor.

På en sidogata låg ett ställe jag inte besökt men hört mycket om. Det var nog en vanlig bar men det fanns många rykten. Att det skulle förekomma strippdans runt en stång. Att det fanns hemliga lokaler före speciellt inbjuda. Hade även hört att det fanns en hemlig dörr som ledde ner till en hemlig källare.

Det mesta var nog bara rykten och genom åren hade ämnet kommit upp flera gånger med kompisar men ingen riktigt visste.

Jag hälsade kort på några jag kände och fortsatte promenera något planlöst. Skulle jag gå på nåt ställe jag varit tidigare och kände till. Säkert andra jag känner där. Skulle jag prova något nytt? Vågade jag göra det ensammen?

Återigen passerade jag korsningen och vägen ner mot den där baren jag nämnde tidigare. Jag stannade upp och kort därefter bestämde jag mig för att jag inte skulle fega, utan skulle gå dit och se vad de var för ett ställe.

Musik hördes ut på gatan. Det fanns inga fönster som gick att se in genom utan det var bara en stor trädörr med en skylt ovanför.

Värmen inifrån lokalen spred sig när jag öppnade dörren och försiktigt tittade in. 

Lokalen hade en bardisk i mitten och framför den samt på båda sidorna fanns det bord och sittplatser. Det var inte precis fullt med människor. De flesta av sällskapen var män men även några kvinnor.

När jag väl hade gått in så tänkte jag att jag inte skulle fega ur utan fortsatte fram mot bardisken. Jag fick några blickar på vägen dit men tittade blygt bort. Jag beställde en drink i baren och när jag fått den så satte jag mig ner vid ett ledigt bord.

Jag insåg att jag var yngst där inne. De flesta var äldre män även om det lite längre in i lokalen satt ett sällskap med några yngre. Fast även dom var säkert dubbelt som gamla som mig. 

Jag drack min drink och under tiden jag satt där fick allt mer ögonkontakt med en av männen. Tillslut så kom han fram till bordet jag satt och frågade om han fick sätta sig. Vi småpratade om allt möjligt och när han erbjöd sig att köpa en drink till mig så tackade jag inte nej.

Han var trevlig och enkel att prata med även om han var betydligt äldre än mig och inte var den person jag i första hand hade tänkt att jag skulle sitta och småprata med. Samtidigt var jag en ensam tjej och jag antog hans intentioner även om han inte var speciellt flirtig eller framfusig.

Han beställde in ytterligare en drink var till oss och vi fortsatte att prata. Han var klädd i skjorta och såg allmänt välvårdad ut. Jag hade inte vågat fråga hur gammal han var då jag inte riktigt ville att samtal om ålder skulle komma upp. Jag kände att jag hade blivit allt mer påverkad av drinkarna och kände upplevde en blandning av snurrighet, försiktighet och självsäkerhet på samma gång. 

Jag kände även att jag hade druckit en del och behövde uppsöka toaletten. Han pekade i en riktning vid sidan av bardisken men följde därefter med och visade mig vägen. Det fanns fyra stycken dörrar på rad och det kändes skönt att det gick att stänga bakom sig så att man fick vara ifred en stund. Jag satte mig ner och kände hur det snurrade lätt. Jag log för mig själv när jag tänkte att jag hade besökt stans mest beryktade bar och helt ensammen dessutom.


 När jag öppnade dörren stod han utanför och väntade på mig. Hans tittade med en viss bestämt blick på mig och klev närmare mig. Han la händerna på var sida om min midja med blicken fortsatt fäst på mig. 

Han vände på mig så att jag stod med ryggen mot honom. Hans händer var fortfarande på var sida om min midja och jag kände hans andning vid min nacke. Hans händer rörde sig en bit ner över mina höfter och jag kände hur han kysste mig i nacken.

Då det hördes röster närma sig så ledde han mig mot en av dom öppna toalettdörrarna. Jag var fortfarande med ryggen mot honom, ljuset dämpades något när han stängde dörren bakom oss och jag hörde ett distinkt klick när dörren låstes.

Återigen kände jag hans händer vid min midja. Han rörde mig över höfterna, midjan, magen. Jag hörde röster utanför dörren och samtidigt kunde jag känna hur hans hand hade tagit sikte på att komma innan för kanten på mina byxxor.

Toaletten var liten med kaklade väggar och golv. Ljuden och musiken från baren hördes på ett sånt där speciellt instängt sätt genom väggarna.

Hans hand var kändes varm när den försiktigt gled ner innanför kanten på mina byxor och letade sig ner innan för trosorna. Jag var överraskad och kände mig blyg inför det som hände, samtidigt kände jag en spänning och när jag kände hur bullan från hans stånd tryckted mot min rumpa så kunde jag inte låta bli att bita mig i läppen och önskade att hans hand skulle fortsätt längre ner.

Med sin andra hand förde han mitt hår åt sidan och kysste mig i nacken, samtidigt som handen innan för mina trosor gled över håret där nere och slutligen rörde vid min fitta. Det var då jag stönade högt och det kändes befriande.

Han började smeka mig och hans behandling fick mig i obalans. Om det berodde på att behandlingen gjorde mig knäsvag eller på grund av drinkarna visste jag inte. Hans hand innanför mina trosor fortsatte att smeka mig, medans han höll sin andra hand i närheten av min hals och på så sätt höll mig stadigt uppe på benen.

Jag kände hur hans ena finger letade sig över min fitta och med lite mer kraft så förde han in fingret djupt in i min fitta. Jag tappade fotfästet en aning men hans hand vid min hals höll mig stadigt uppe. 

Lungt och rytmiskt före han fingret in och ut innanför mina trosor. Ibland gav han en aning mer kraft och lät fingret komma djupt in i mig. Jag insåg att min andning hade ändrats och jag stönade lätt av hans hans behandling

Återigen hördes röster utanför dörren. Han stannade inte upp utan jag kunde fortfarande känna hur hans finger gled djupt in i mig. Det kändes pinsamt då jag själv kunde höra min egen andning och samtidigt som jag hörde rösterna utanför. Jag kunde även känna att han var hård då hans kuk trycktes mot min rumpa.

Vi var återigen ensamma och där stid jag inträngd på en toalett, det speciella ljudet från musiken som hördes på avstånd. Samt att en man jag nyss träffat hade handen innanför mina trosor och smekte mig.

- Ska vi gå nån annanstans? Det finns ett rum där vi kan vara ifred. Sa han och väntade på mitt svar.

Jag sa inget, utan vände mig om och tittade uppmot honom. Gav honom en liten nickning som svar samtidigt som jag bet mig i läppen.

Vi gick tillsammans ut och jag vågade inte möta någon annans blick. Han visade mig vägen fram till en trappa som ledde upp en våning. Det kändes aningen vingligt att gå upp för trappa men han gick just bakom mig och med en hand vid min höft styrde han mig framåt.

- Här är det. Sa han och öppnade en dörr och visade mig in.

Det var ett enkelt rum och längs ena väggen stod ett skrivbord med en enkel pinnstol framför. På andra sidan rummet stod en säng och på golvet låg en stor matta och täckte stora delar av trägolvet. Ljus från gatlyktorna utanför kom in genom ett ensamt fönster som hade delvis fördragna gardiner.

Återigen kände jag hans händer över mina höfter men den här gången så instruerade dom mig att vänta mig om. Det var egentligen första gången jag stod vänd mot honom så här nära. Jag tittade upp på honom men tittade lika snabbt ner igen. 

Hans händer rörde sig uppåt på var sida om mig. Nuddade vid mina bröst och när händerna slutligen hamnade på mina axlar och försiktigt förde mig neråt så förstod jag vad han önskade.

Jag satte mig ner på huk men han nöjde sig inte förän jag satt på knä på den stora mattan framför honom. Jag tittade försiktigt upp på honom och åter igen fick jag titta ner när jag möte hans blick. Jag visste ju vad han önskade så jag började försiktigt öppna bältet, knappen på byxorna och det sista gjorde han själv.

Först blev jag överraskad. Det var bara Liams kuk jag hade sett tidigare på så här nära håll och nu stod jag på knä framför en okänd man och hade hans kuk just framför mitt ansikte. Han var välansad och jag kunde inte låta bli att bita mig själv i läppen då jag häpet tog en kort paus och bara tittade.

Jag var nyfiken och sträckte fram min hand och höll runt kuken. Den kändes varm och fyllig. Jag förde den mot mina läppar och gapade försiktigt. Toppen av kuken glänste och jag lät mina läppar omsluta den. Det kändes varmt och halt, försiktigt provade jag att känna med toppen av tungan och kände smaken av hans kuk. 

I början lät jag bara toppen av hans kuk komma in i min mun samtidigt som jag försiktigt utforskade den med min tunga. Jag kom ihåg att Liam gillade när jag tog mer i munnen och jag gjorde som jag lärt mig sedan tidigare.

Jag tog mer i munnen och förde mina läppar fram och tillbaka över hans kuk, Jag la märket till att han stönade och kände mig nöjd då han verkade gilla det.

- Ta av dig tröjan. Hörde jag han säga

Utan att tänka efter så löd jag honom. Jag ställde mig upp och knäppte upp knapparna och tog av mig blusen. När jag knäppte upp BHn så vågade jag inte titta på honom utan jag höll blicken i höjd med hans mage och kuk. 

Jag tittade ner på mina bröst när jag väl hade klätt av mig. Jag hade alltid haft små bröst och ibland känt mig lite osäker gällande det. Utan BH var nu brösten helt blottade och mina bröstvårtor samt bröstgårdarna putade ut ordentligt.

- Vilka härliga unga bröst du har. Sa han samtidigt som han tittade på mig.

Jag kupade händerna och rörde vid mina bröst och samtidigt kunde jag känna hur hans ena hand på min axel och den visade tydligt att han ville ha mig på knä igen.

Jag löd och återigen stod jag på knä med handen runt hand kuk och böjde mig fram för att kunna ta han i munnen. Försats välde ut i min mun medan jag sög och jag svalde det.

Han kände på mitt hår och smekte mig ner över nacken. Nu rörde han sig även mot mig och jag kände hur hans hand styrde mig så att jag skulle ta kuken i munnen. Jag försökte gapa stort och följde hans kommando.

- Ta den i munnen. Beordrade han mig.

Han lyfta bort handen jag höll runt hans kuk och nu kände hur han höll sina båda händer på var sida om mitt huvud. Jag lät han bestämma och styra när han förde kuken in och ut ur min mun. Ibland kom han väldigt djupt i munnen och saliven blandat med hans försats fyllde upp min mun till den mån att jag hade svårt att svälja och istället blev det att jag det rann ut lite ur munnen samtidigt som han använde min mun för sin njutning. 

- Din mun är skönt. Stönar han samtidigt som han trycker in sin kuk djupt i min mun.

Jag kände hur det var kladdigt på hakan samt även droppade ner på mina bröst. Men han fortsatte och jag blev upphetsade av att höra hur han stönade.

Sen drog han sig ur och hjälpte mig upp på benen igen. Det var lite snurrigt efter att ha stått på knä ett bra tag samt att drinkarna gjorde sig påminda. Han rörde vid mig. Hans händer rörde sig längs mina sidor, han kände på mina bröst och sen lät han ena handen smeka på utsidan av mina byxor och rumpan. 

Jag tog ett steg tillbaka och för första gången vågade jag hålla fast blicken på honom. Samtidigt som jag började öppna min byxor. Jag lät dom glida ner och då dröjde det inte länge innan han klev fram emot mig och med ena armen runt mig så placerade han den andra handen över mina fitta på utsidan av trosorna.

Han smekte mig med hela handen. Därefter lät han ett finger stryka över trosorna så att det blev ett veck i trosorna mellan mina fittläppar.

- Vad varm och våt du är. Vill du bli slickad? Frågade han mig.

Han inväntade dock inte något svar utan ledde mig till sängen. Jag hann just sätta mig ner innan han visade med en hand över min axel att jag skulle lägga mig ner på rygg. Han smekte mig över trosorna och lät ett finger glida över skåran så att tyget gled in en bit.

- Du behöver inte som här. Sa han och med båda händerna drog han långtsamt av mig trosorna och blottade min fitta.

Han synade mig där jag låg framför honom. Lilla jag låg där helt naken framför honom. Mina små bröst med dom svullnad bröstvårtorna. Jag hade rakat mig ganska nyligt och hade sparat en del hår ovanför fittan. 

Han kom närmare och jag kände hans värme över mina lår när han gick ner mellan mina ben. Jag ryckte till när han först försiktigt rörde vid mig med tungan. Men han placerade sina händer på var sida om mina lår och höll ett stadigt grepp när han började slicka mig.

Jag njöt och stönade av det han gjorde. Det hela var så snuskigt och samtidigt så skönt. Att jag låg där och blev slickad av en okänd man. 

Jag liksom vaknade till och öppnade ögonen. Över taket sken ljuset från en passerande bil. Jag hade bara blundat och njutit en stund. Mest troligt var det en kombination av behandlingen och drinkarna jag hade druckit då jag liksom svävande på moln och var lätt yr av det hela.

Hans tunga letade sig in i mig och därefter gav han sig på klitoris igen och jag stönade högt. 

Han tog en paus och tittade upp på mig. Han gav mig ett leende jag inte riktigt kunde tolka och därfter tittade han ner över min kropp. Hans hand rörde vid mina bröst och han kom upp över mig och kysste mig över halsen och därefter tog han min ena bröstvårta i munnen. Först försiktigt men den hårdare samtidigt som hans andra hand greppade tag om mitt andra bröst.

Han var tung över mig men jag gillade det han gjorde. Han var ännu något mer hårdhänt med min bröstvårta och jag pep till. Jag bet mig själv i läppen och insåg att jag gillade det.

Han låg över mig och jag insåg att han rörde vid sin kuk och jag kände hur den rörde vid mitt lår.

- Ska du inte använda kondom? Sa jag försiktig där jag låg under honom.

Men antingen hörde han mig inte eller så lyssnade han inte. Det var i alla fall för sent för jag kände hur han styrde kuken mot min fitta och hur han utan större bekymmer gled in i mig. Jag stönade högt och kände hur han gled än djupare in i mig.

Han började röra sig in och ut ur mig. Jag upptäckte att hans blick var fäst vid mig och jag mötte hand blick och låg där med gapande mun och stönade medan han knullade mig. 

Han knullade mig en bra stund och jag kände hur min kropp gungade framt och tillbaka i sängen i takt med att han trängde in i mig.

Återigen vaknade jag till, men denna gång stelnade jag till då jag insåg att vi inte var ensam i rummet. Innanför dörren står en man. Jag skulle uppskatta att han är nånstans mellan 50-55 år. Han är propert klädda i skjorta och kavaj.

Min första instinkt var att jag skulle dölja mig under täcket, men det var inte så enkelt då vi låg på täcket. 

Han hade fortfarande kuken i mig och la märket till min upptäckt. Men istället för att stanna upp så tog han tag runt mina handleder och höll dom på var sida ovanför mina axlar och fortsatte att knulla mig.

- Ni ser ut att ha det skönt. Hör jag mannen säga

Han ser på medan jag ligger med fasthållna händer och blir knullad. Jag möter hans blick och kan känna ett visst lugn i situationen som annars är lätt bisarr. Lilla jag ligger fasthållen. Jag är kåt och onykter och och blir skönt knullad. Han kan få titta på om han vill.

Jag stönar till när mannen som knullar mig ändrar takt. Stötvis så knullar han mig hårt och djupt och jag känner hela hans tyngd över mig samtidigt som hans kuk stöter i djupt inne i mig. 

Den äldre mannen har nu kommit närmare och han smeker mig över armen som fortfarande är fasthållen och därefter rör han vid mina bröst.

- Hon verkar skönt att knulla. Fortsätter den äldre mannen samtidigt som han rör vid mig.

Jag blir återigen knullad mer försiktigt tills det avtar och han istället hjälper mig att sitta upp. Det blir inte långvarigt, då jag sedan blir instruerad att lägga mig ner igen. Denna gång liggande på sidan och med huvudet i den äldre mannens famn. 

Han har öppnat byxorna och jag reagerar häpet när jag ser att han tagit fram sin kuk. Den är tjock men han är inte speciellt hård.

- Smaka... Uppmanar han mig kort med en ton som känns bestämd.

Det här var inte något jag hade förutsett skulle hända men inte heller något jag direkt relekterade över, då jag försiktigt gapade och slöt mina läppar om toppen på hans kuk. Den var först fyllig och mjuk i min mun men blev snabbt betydligt hårdare.

- Det här är skönt. Stönade han.

- Unga tjejer suger skönt. Fortsatte han samtidigt som hans kuk fyllde upp hela min mun.

Jag låg i hans famn och sög hans kuk. Han var fortfarande inte speciellt hård, även om den inte längre var slak. Min hand höll runt hans kuk och jag runkade samtidigt som jag sög honom.

- Hon är ganska duktig men jag tror att hon skulle må bra av att få lite smisk. Hör jag den andra mannen säga bakom mig. 

Vaddå smisk hinner jag just tänka? Samtidigt som jag känner hur det smäller till över min rumpa. Därefter känner jag hur hans fingrar rör vid min fitta. En kort pause och återigen får jag en smäll över rumpan.

- Fortsätt att suga. Hör jag den äldre mannen säga.

Med hans kuk i munnen får jag ytterligare smisk och jag stönar varje gång. Den andra mannen smeker mig även och för in ett finger i min fitta.

- Ska vi inte gå till andra rummet? Säger den äldre mannen.

Dom båda männen avbryter och den yngre av dom hjälper mig upp på benen. Det känns lite vingligt och jag låter han leda mig ut ur rummet. På andra sidan korridoren finns ytterligare en dörr och han leder mig in i det rummet.

Det är dunkel belysning i rummet som i övrigt har samma utforming som det andra vi kom ifrån. Mitt på golvet står en säng med en konstig anordning. Den är liksom en avdelare i trä som är placerad över sängen. Dom hjälps åt att öppna avdelaren genom att lyfta av den översta delen.

- Kom här. Var inte rädd. Säger den den yngre mannen och leder mig närmare sängen.

Han placerar mig på knä på ena sidan av avdelaren och därefter tar han tag om min nacke och styr mig så att jag blir liggande över avdelaren.

Jag vågar inte ifrågasätta eller säga nej, utan ligger så samtidigt som dom båda männen placerar överdelen av avdelaren så att jag blir fastlåst. Stående på alla fyra med benen och rumpan på ena sidan och min överkropp på andra sidan.

Den yngre av männen kommer runt så att jag kan se honom. Han tittar på mig och rör vid sig själv Hans kuk är hård.

- Nu ska du få mer kuk. Säger han och kommer närmare och placerar sin kuk mot min mun. Han låter mig suga och då och då för han kuken in och ut ur min mun.

Jag känner hur den äldre mannen rör vid min rumpa och smeker min fitta. Jag stönar lätt samtidigt som jag har kuken i munnen.

Jag känner hur nånting varmt och större rör vid min fitta och därefter hur kuken glider in i mig. Jag försöker kolla bakåt men avdelaren gör att jag inte kan se något. Istället fortsätter jag att suga samtidigt som jag blir knullad bakifrån.

Sängen gungar då jag blir knullad och jag stönar allt mer. Jag känner händer över min rumpa och takten är helt perfekt. Jag börjar känna den där pirriga känslan, att det är nära en orgasm.

Jag tar en pause från att suga och bara njuter och koncentrerar mig på känslan av att bli knullad. Jag stönar högt och min blick möter mannen som är framför mig. Han runkar sin kuk och tittar på mig när jag får min orgasm.

- Det verkar som att flickan tycker om det. Hör jag den äldre mannen säga samtidigt som han kommer upp vid min ena sida.

Jag blir förvirrad. Han är framför mig men samtidigt så knullade han ju mig. Jag har ju fortfarande kuken i mig? Då insåg jag att dom inte bara var två. Bakom avdelaren fanns ytterligare någon som hade knullat mig.

Den äldre mannen kommer fram till mig och för sin kuk mot min mun. Jag tar även han i munnen och mannen på andra sidan avdelaren fortsätter att knulla mig bakifrån.

Efter ett tag drar han sig ur och när jag återigen får en kuk i fittan så vet jag inte om det är den yngre mannen eller den okända mannen som knullar mig.

Det hela upprepas och även om jag försöker känna och gissa så kan jag inte förstå vem som är vem. 

- Jag tror vi ska prova nånting annat nu. Hör jag en okänd röst säga.

Avdelaren öppnas och jag får hjälp upp från sängen. Jag känner mig mör i kroppen och vinglig efter drinkarna. Jag inser att det är flera män i rummet. Är dom fyra eller är dom fem?

Jag försöker se mig omkring. Den äldre mannen är där. Sen är det tre andra män jag inte sett tidigare. Ingen av dom är helt påklädd och jag inser att jag har blivit knullad av flera män då jag satt fast i avdelaren.

Plötsligt inser jag att en av männen inte alls är helt okänd. Den ena mannen som står endast iklädd en uppknäppt skjorta och sin hårda kuk i handen har bott på samma gata som mig. Han hade en dotter som gick skola samtidigt som mig. Nu står han alltså med kuken i handen i samma rum som mig.

Avdelaren lyfts bort från sängen och placeras på sidan. Därefter får jag en lätt knuff så att jag landar i sängen. Männen rör vid mig och det känns som att ingen del av min kropp är befriad från deras händer. 

Någon tar tag i mitt hår och för samtidigt in kuken i min mun. Jag suger så gott jag kan samtidigt som jag känner hur min fitta blir fylld av minst två fingrar.

Han drar ut kuken ur min mun och jag hinner just andas ut innan nästa man gör samma sak. Hans kuk verkligen fyller upp min mun och när jag samtidigt får en smäll över min rumpa så hörs mitt stön knappt.

Därefter tar dom ner mig på rygg och håller fast mina ben medan den man jag känner igen lägger sig över mig. Han för in kuken i mig och knullar mig hårt. Jag stönar varje gång hans kuk bottnar i mig.

- Knulla henne hårt. Hon gillar det. Hör jag en av männen säga.

Männen rör vid mig och ibland byter dom så att någon annan knullar mig. Det hela flyter ihop och jag känner händer, kukar och svett över hela mig.

- Det är bara att komma. Hör jag någon säga.

- Ja slynan förtjänar det. Säger någon annan.

Förvirrat ser jag mig omkring och ovanför mitt ansikte ser jag en av männen runka sin kuk och han stönar högt när han börjar spruta. Det kommer sperma över mina bröst och en del droppar ner på min hals och mitt ansikte.

- Jag vill också. Hör jag någon säga.

Mannen som ligger över mig slutar och istället hjälper dom mig att sitta upp i sängen. Ena av männen tar tag i mitt hår och trycker in kuken i min mun samtidigt som han runkar. Kuken blir plötsligt allt fylligare och jag känner hur han sprutar rakt i min mun. Jag drar mig tillbaka och det sista av mannens sprut kommer rakt över mitt ansikte.

- Det blev för mycket för henne. Hör jag en av männen kommentera skrattande.

Jag känner mig ostadig av allt som hänt. Sperma droppar ner från min haka när jag fösöker spotta ut det och jag torkar bort det med handen. Jag är alldelens nedkladdad över halsen och brösten. Jag känner även en ostadighet då jag börjat känna mig onykter och jag gör inte speciellt mycket till motstånd när en av männen lägger ner mig på sidan i sängen och där efter rullar över mig så att jag blir liggande på mage. 

Händer tafsar på mig och och återigen får jag en ordentlig smäll över rumpan så att jag stönar till.

En av männen tar plats bakom mig. Hans drar min rumpa närmare sig och jag känner hur han placerar kuken mot min fitta. Kuken känns stor men glider ändå in lätt i mig. Sen börjar han knulla mig. Hårt och bestämt. Det smäller till varje gång han stöter ihop med mina skinkor.

Jag känner händer över min kropp samtidigt som hela jag gungar fram och tillbaka då han knullar mig. Han knullar mig allt hårdare och jag åker dom en docka fram och tillbaka varje gång han stöter in i mig. När jag nästan börjar ramla av sängen så stannar han.

Jag lyfts tillbaka till mitten av sängen och en annan man ställer sig bakom mig. Han placerar kuken mot mig men efter flera försök att tänga in i mig så kliver han undan och sätter sig istället bredvid mig i sängen.

Hans kuk är halvslak och ser väldigt fyllig och grov ut. Han tar tag i min arm och för handen till kuken sin. Min hand når inte runt hela och den känns mjuk. Jag knuffas närmare så att jag blir liggande med huvudet i hans famn och han håller ner mitt huvud över kuken. Hela min mun blir fylld av hans slaka kuk och det är svårt att andas. Då och då släpper han mig en stund för att sedan upprepa.

Jag känner hur händer utforskar min fitta och när det stramar ordentligt i fittan förstår jag att någon har flera fingrar i mig. Dom masserar mig långsamt och det gör verkligen att det känns trångt i fittan.

Jag hör mannen, vars kuk jag har i munnen, stöna högt ovanför mig. Därefter känner jag hur någon ställer sig bakom mig och tränger in i mig bakifrån på nytt. Återigen blir jag hård knullad att jag nästan måste hålla fast mig.

Mannen med den slaka men fylliga kuken runkar just framför mitt ansikte samtidigt som han håller en hand över min nacke.

Sängen knisslar, dom båda männen stönar och jag hör sedan att mannen som runkar börjar andas allt kraftigare. 

Samtidigt som jag blir knullad så kan jag se hur han kommer och det börjar välla tjock vit sperma från hans kuk samtidigt som han runkar. Det är som att det aldrig ska ta slut.

Efteråt kliver han åt sidan och det är kvar en pöl med sperma på madrassen där han suttit. 

- Ge henne. Hon verkar ju gilla det. Hör jag en av männen säga.

Jag känner en tung hand på min axel som trycker mig neråt. Han tar tag i mitt hår och trycker ner mitt ansikte mot madrassen. Rakt ner i pölen av sperma.

Mannen bakom mig börjar knulla mig allt kraftigare samtidigt som jag är nertryckt. Han håller hårt om mina höfter och jag känner plötsligt hur han drar sig ur mig. Han sprutar rakt ut över min rygg och min rumpa. När han är färdig känner jag hur det rinner ner över rygg mot nacken samt ner över mina rumpa och låren.

- Det var inte illa. Riktigt skönt. Hör jag någon säga.

- Ja, hon var en riktigt skönt. En ung villig fitta.

- Hon får vila här en stund. Hon går väl ut bakvägen ifall hon inte vill komma vanliga vägen. 

Jag ligger på mage på madrassen och jag hör hur männen samlar ihop sina kläder och slutligen lämnar rummet en efter en. Själv ligger jag kvar utpumpad, kladdig och yr.
5 kommentarer:

 1. Oj oj där önskar jag vara med. Jag hade varit stenhård efter att ha sett Lisa bli knullad medan jag väntat på min tur.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kan tänka mig att det hade varit spännande att vänta på sin tur och att det bygger upp en härlig kåthet.

   Radera
 2. Blir alltid hård av dina blogg inlägg. Många sköna sprut, och du är alltid i centrum i mina fantasier

  SvaraRadera
 3. Wow vilken novell, bra skrivet Josefin :)

  SvaraRadera
 4. Skön läsning men hade hoppats att novellen hade handlat om dig, hade varit ännu sexigare

  SvaraRadera