lördag 13 april 2024

Rida

Rida...

...och då pratar jag inte om fyrbenta hästar, utan om att rida en killes kuk. Det är kanske inte min favoritposition. Samtidigt har det en viss charm.

I andra ställningar kan jag känna mig mer undergiven, mer "tagen". Då jag rider är jag på toppen, jag bestämmer - hur snabbt det ska gå, hur djupt ner jag ska glida över kuken och jag kan liksom trycka ner killen med mina händer.

Samtidigt finns det ett undergiven del i det hela. Liksom att jag rider killen för att göra det skönt för honom. Han behöver inte "ta mig" eller lägga sig över mig, utan jag gör det av egen vilja för att han ska få njuta av mig.

Fantiserar ibland om att det är någon okänd jag rider. Att jag liksom har underkastat mig honom och nu rider honom för att ge njutning. En härlig hård kuk... och det är min uppgift att den ska glida djupt in i mig och min fitta ska krama den så han får njuta.

Senaste tiden har jag fantiserat lite om att han inte är ensammen, utan att det är fler killar där. Dom ser på när jag rider hans stora kuk. Får en lite pirrande känsla av tanken att jag är lite osäker på om jag verkligen ska rida hans kuk inför dom som ser på. Fast vågar inte riktigt tacka nej heller.

Undrar om nån väntar på sin tur?7 kommentarer:

 1. Är så skönt att bli riden. Bara att ligga och njuta och sen klämma på hennes tuttar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kan förstå det. Är lite som med missionären där jag kan ligga och njuta och ta emot av det som bjuds på.

   Radera
 2. Vad tycker du om Doggystyle då?

  SvaraRadera
 3. Det är second best :) Vet inte riktigt. Jag gillar missionären ibland för att jag får njuta av det som bjuds på och det är avslappnat på så sätt. Bakifrån är också väldigt härligt. Man har ingen ögonkontakt och det har också sin charm. Det kan också bli ganska hårt och bestämt på ett annat sätt än andra ställningar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Som man kan jag säga att jag gillar variation. Bakifrån är bra om man vill ha hårt sex. Sen såklart missionären med ögonkontakt. Sen att bli riden då man bara vill ligga och ta emot. Sen jag sprutar oftast i fittan. Men är det mer rough som bakifrån då kan jag dra ut och spruta över ryggen och rumpan.

   Radera
 4. Så där ja, fler stora kukar åt Josefin, jag hade gärna suttit och väntat på min tur eller gått fram och stoppat min stenhårda kuk i din mun som du gladeligen sög och slickade tills det började pumpa ut sperma som du svalde med stolthet❤️

  SvaraRadera
 5. Jag väntar på min tur att bli riden av dig, runkar min hårda grova kuk framför dig.
  Smaka på den…..

  SvaraRadera