tisdag 15 oktober 2024

Magic wand

Fick tips av en läsare som köpte bilder av mig om att skaffa mig en så kallad Magic Wand. En sexleksak som tillskillnad från en dildo inte använda på insidan, utan bara är till för att ge sköna vibrationer på utsidan.

Sett en sån användas i porrfilm nån gång. Verkar skönt och det utlovas sköna orgasmer. Han rekommenderad mig även att skaffa en som inte går på batteri då dom är ännu kraftigare.

Låter ju helt klart lockande och spännande.



Har läst tidigare om en tjej som fick uppleva fontänorgasm när hon provade på en sån här leksak första gången. Hon ångrade inte en sekund att hon provade på det, utan snarare ångrar att hon inte provat på det tidigare.

Så vad tror ni? Är det något för mig?

söndag 13 oktober 2024

Kjol

Nu börjar kylan komma och jag har börjat ta fram vinterkläder och plocka undan sommarkläder. Man blir ju lite nostalgisk, eller var man ska kalla det, när man packar undan något. 

Jag passade på att prova några plagg och gick runt i kjol unomhus vilket visade sig vara uppskattat av killen.

Han har småtafsat på mig. Skojade att jag inte skulle ha några trosor under.

Så jag bestämde mig för att överraska honom en stund senare. Han såg på tv och jag kom och satte mig i hans famn. Fick fånga hans uppmärksamhet med några kyssar och ganska snart började han småtafsa på mig igen.

Först utanpå kjolen. Då upptäckte han inget, men när hans händer väl hade vågat sig in under kjolen så möttes han av min överraskning - nämligen att jag var troslös under kjolen.

Det hela fortsatte i sovrummet och avslutades i doggy efter att jag fått en riktigt skön orgasm.

Kommer just ut ur duschen - då jag sköjt bort dagens svett... samt doften av sex.